با سلام
دوست عزیز من طرفدار هیچ برند یا مارک خواصی نیستم و طبق عادتی که داشتم همیشه در بودجه ای که داشتم سعی کردم بهترین سیستم ممکنه رو خریداری کنم چه بسا الان سیستم خونه خود من ای ام دی هست و سیستم تست اورکلاک من اینتل هست پس دلیل نمیشه که بگم فلان چیز خوبه فلان چیز بد هست!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از خوبی های سی پی یو های ای ام دی در ایران داشتن گارانتی هست که خوب یک خیال راحتی به همه ما میده حداقل
یک مثال میشه از سری Core 2 بزنید که دارای ایراد باشند ؟؟ من این حرف شما رو قبول ندارم شاید سری Pentium دارای مشکلات خاصی بودند اما در زمان خود شاه هایی بودند شروع تکامل اینتل از سری Dual Core و بعد سری Core بود که تا به این لحظه هم این سری هنوز ادامه داره و تولید میشه پس نمی تونید بگید سری Core مشکل داشت یا تبلیغات غلطی در اون زمینه شده هنوز هم که هنوزه سی پی یو E8600 از اینتل به داشتن یک سری امکانات از جمله بیس بالا جز بهترین سی پی یو ها دو هسته ای شناخته میشه
دوست عزیز توی بیشتر سایت ها در مورد اینکه بهترین نرم افزار ارائه شده برای موبایل IOS هست بحث شده و خوب اگر دوست دارید یک تاپیک بزنید تا به تمامی سیستم عامل های موبایل به غیر از اندروید مقایسه کنیم ببینیم کدومشون بهتر هست شاید شما یک سری اطلاعات داشته باشید که بتونید من رو راضی کنید که سیمبیان فوسیل بهتر از Ios هست
من دوست عزیز اصلا قصد این رو ندارم که نظر کسی رو عوض کنم اگر با اساس فروم اشنایی داشته باشید هر کسی نظر خاصی میده من که خدا یا کامپیوتر نیستم نظرم رو می دم اما در مورد اینکه کجا رو غلط گفتم میشه بگید شاید این لفظ برای توی این مکان درست نباشه
در مورد کلاس به کلاس سی پی یو ها حق با مظاهر هست هر سی پی یو رو به قیمت باید با سی پی یو دیگه مقایسه کرد ولی در رده High End این بحث شاید در مورد ای ام دی اشتباه باشه چون ای ام دی سهمی در دنیای High End و گیمر ها پولدار نداره!!! شاید یک نفر که می خواد سیستم خریداری کنه به مبلغ 4000 هزار دلار سر علاقه اش بیاد سیستم ای ام دی بگیره اما چیزی که در مورد سیستم های گیمنگ اکثر در سایت ها با این مبلغ ها پیشنهاد می دند بر پایه سیستم های اینتل ههست
من این موضوع رو قبول دارم که سیستم های که در ایران بسته میشه صرفه اقتصادی با ای ام دی هست و اینتل در ایران رده قیمتی سی پی یو بین 70 تا 130 هزار تومان خیلی قوی نداره اما این رو هم باید بگیم که در صورتی که قیمت جهانی مقایسه کنیم شاید اینتل هم حرف های زیادی داشته باشه و وقتی شما می تونید I3 530 رو به قیمت 90 دلار تهیه کنید اون موقع کمی اوضاع متفاوت میشه
در صورتی که دوست دارید دوستانه این بحث رو ادامه بدیم بهتر هست که با سند و مدرک پیش بریم تا اینکه کاربری که تاپیک رو مطالعه می کنه بتونه از شالوده اطلاعات اطلاعات مفید خودشو بدست بیاره و از اون برای خرید سیستمش استفاده کنه

Bookmarks