مشکل شما اینه که میخواهید با سفسطه و پوشش بر امتیاز های اینتل،اقدام به مقایسه با AMD بکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید قیمت 990X به عنوان قدرتمندترین پردازنده دسکتاپ دنیا بسیار بسیار بسیار منطقی هستش، شما در صورتی باید دو دوتا چهارتا رو حساب کنید که شرکت AMD هم مهره ای به قدرت 990X داشته باشه. باید متوجه باشید که طراحی 6 هسته ای با این قدرت و پهنای باند چه هزینه ای رو برای شرکت اینتل دربر داره. (اگر AMD میتونست حتی با 100 دلار پایینتر از 980X چنین پردازنده ای رو طراحی کنه مطمئن باشید اینکارو کرده بود،حتی با تعویض سوکت)
کمی تفکر کنید و ببینید اینتل در چه سالی قدرتی به نام شش هسته ای 980X رو به دسکتاپ هدیه کرد و شرکت AMD در چه سالی میخواد اینچنین قدرتی رو به دسکتاپ هدیه کنه؟
شما بحث قیمت/کارایی رو در دو پردازنده انجام بدید که هم از یک فرایند ساخت مشابه،تعداد هسته مشابه و قیمت مشابه داشته باشه.
نه اینکه خیال پردازی کنید و شش هسته ای از پیش باخته AMD رو دوال سوکت کنید.
تغییر سوکت اگرچه خیلی سریع صورت گرفت اما باید خیلی از فاکتور ها رو کنار هم چید تا ببینیم ایا این تغییر سوکت ارزش داره یا خیر. اگر شرکت AMD هم این جسارت رو داشت که معماری پردازنده های سرور خودش رو در دسکتاپ پیاده کنه مطمئن باشید تا حالا صدتا سوکت عوض کرده بود.
شما خیلی تند دارین میرین دعوا که نداریم با هم ؟ خدایی نکرده به شما فحاشی کردم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خودتون دارین میگین که اینتل هزینه زیادی بابت تحقیقات داره میکنه مگه قراره کاربر نهایی پول هزینه تحقیقات یه شرکت رو بده ؟
تا جایی که من میدونم اینتل حرف زیادی تو رده سرور نداشته و بعد از اومدن سوکت 1366 اومد از همین نسل تو سری سرور خودش استفاده کرد
هدیه کرد با قیمت زیاد معنی هدیه رو هم فهمیدیم
البته از شما نباید بیشتر از این انتظار داشت با توجه به پستتون مشخصه که تعصب دارین
دوست من حالا که رسید بحث به اینجا بزارید کاربرا بدونن شرکتی که با شعور مصرف کننده بازی میکنه اینتل هست این از سوکت عوض کردنش همیشه هم که سری فوق العاده عالی خودش رو میده بیرون سری سلرون بزرگ
حالا باز میگین اینتل به مصرف کننده احترام میذاره ؟
من اشتباه مقایسه کردم طبق حرف شما که قرمز مشخص شده شما چطور میگین ای ام دی باخته؟
در ثانی شما بحث ما رو درست نخوندید فقط بسنده کردین به علاقتون به یه برند و دارین بقیه رو متهم میکنید
|
هر جاش تند بود ،مشخص کنید تا اهستش کنم.شما خیلی تند دارین میرین دعوا که نداریم با هم ؟ خدایی نکرده به شما فحاشی کردم؟
من هیچ جا اسمی از تحقیقات نبردم. این همون سفسطه ای هستش که بنده بهش اشاره کردم.شما خودتون دارین میگین که اینتل هزینه زیادی بابت تحقیقات داره میکنه مگه قراره کاربر نهایی پول هزینه تحقیقات یه شرکت رو بده ؟
کمی بیشتر مطالعه داشته باشید لطفا. معماری 1366 با سری پردازنده های سرور به کلی متفاوت هست. در حال حاضر هم قدرت پردازنده های اینتل در سرور سگمنت بالاتر هست و هم ابر رایانه تیانهه A1 به عنوان قدرت اول ابر رایانه هااز پردازنده های زئون اینتل استفاده میکنه.تا جایی که من میدونم اینتل حرف زیادی تو رده سرور نداشته و بعد از اومدن سوکت 1366 اومد از همین نسل تو سری سرور خودش استفاده کرد
زمانی که AMD هم در چنین بازه قدرتی تونست دو سال جلوتر از اینتل بیفته؛ بنده حتما اونا هدیه یا معجزه الهی خطاب میکنم.هدیه کرد با قیمت زیاد معنی هدیه رو هم فهمیدیم
دقیقا به خاطر همین جور صحبتاتون با معین بود که مجبور به پست دادن مجدد شدم.البته از شما نباید بیشتر از این انتظار داشت با توجه به پستتون مشخصه که تعصب دارین
شما در سالها پیش زندگی میکنید و هر چی دوستان تلاش میکنند بحث رو فنی کنند،شما تلاش میکنید به حاشیه برید و با حرف سلرون بازی کنید.دوست من حالا که رسید بحث به اینجا بزارید کاربرا بدونن شرکتی که با شعور مصرف کننده بازی میکنه اینتل هست این از سوکت عوض کردنش همیشه هم که سری فوق العاده عالی خودش رو میده بیرون سری سلرون بزرگ
حالا باز میگین اینتل به مصرف کننده احترام میذاره ؟
تغییرات سریع اینتل در تکنولوژی و قدرت نماییش که اینچنین AMD رو در سایه قدرت های خودش محو کرده نیاز به سوکت های جدید رو طلب میکنه؛مطمئن باشید اگر از لحاظ علمی/فنی مقدور بود حتما سوکت مشابه ارائه میکرد.. اینتل یکپارچه سازی کامل رو در Die صورت داد،توربو رو نسخه دو رو ارائه کرد.ترنسکودینگ رو فوق العاده قدرت بخشید؛کش LLC رو تقسیم بندی کرد و حالت کامل پایپلاین هم ادرس دهی کرد و مهتر از همه معماری هشت هسته ای Westmere-Ex رو در سندی بریج پیاده کرد و پهنای باندی معادل پردازنده های High end نهالم و البته تاخیر پایینتر رو در ارتباط بین اجزای داخلی ارائه کرد. . فکر میکنم این تغییر انقلابی یک معماری برای کاربر راضی کننده باشه در مقابل تغییر سوکت.به دنبال این موضوع هم از پردازنده های بعدی "ایوی بریچ" برای سوکت 1155 پشتیبانی میکنه.
یعنی اینکه اگر از این معماری و سیلیکون دینب بخواد 100000000 هسته ای هم بده بیرون بازهم قابلیت تریپل نداره،قدرت هر هستش نصف قدرت هر هسته ی Gulftown رو نداره. این یعنی بازی از پیش باخته.من اشتباه مقایسه کردم طبق حرف شما که قرمز مشخص شده شما چطور میگین ای ام دی باخته؟
اخه شما تا حالا یک کلمه بحث مناسب و فنی ارائه نکردید؛"اگر ارائه کردید بولدش کنید."در ثانی شما بحث ما رو درست نخوندید فقط بسنده کردین به علاقتون به یه برند و دارین بقیه رو متهم میکنید
سپاس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان قرار شد بحث رو توی اورکلاک نبرید من الان هیچ کاری به اورکلاک ندارم چون باز هم می گم اگر بحث سر اورکلاک پیش بره اوضاع ای ام دی خیلی افتضاح هست به ازای هر 1 گیگا هرتز تنها افزایش فوق العاده پایین در صورتی که در اینتل این اختلاف خیلی زیاد هست
Intel
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تست فوق رکورد های جهانی در رده اینتل و ای ام دی محسوب می شند و این در صورتی که هست که فرکانس ای ام دی حدود 150 مگا هرتز اختلاف دارند و اینتل کمتر به نسبت ای ام دی اورکلاک شده است اما اینتل نزدیک به دو برابر سریع تر از ای ام بوده اینجاست دوست عزیز که اختلاف ها معلوم میشه
چند نکته شما در صورتی که دوست ندارید سیستم اینتل بگیرید دلیل نمیشه اینتل رو برای گران بودن سی پی یو ها متهم کنید من هم اگر دوست ندارم نمی تونم ای ام دی رو متهم کنم سیاست هر شرکت سیاست هست که به خودش مربوطه و نه من و نه شما می تونید در اون دخالت کنید !!
راستی فراموش کرده بودم دوستانی که می گفتند ای ام در مشکل نداره این رو بخونند
TLB BugIn November 2007 AMD stopped delivery of Barcelona processors after a bug in the translation lookaside buffer (TLB) of stepping B2 was discovered that could rarely lead to a race condition and thus a system lockup.[13] A patch allowed turning off the buffer in BIOS or software but was connected to a 5 to 20% performance penalty. Kernel patches that would almost completely avoid this penalty were published for Linux. In April 2008 the new stepping B3 was brought to the market by AMD, including a fix for the bug plus other minor enhancements.[14] Now delivery of K10 CPUs continues at full scale.
تستی که به شخصه تست کردم در صورتی که من 1000 دلار برای یک سی پی یو 990 یا 980 هزینه کنم در مدت زمان کاری که برای من انجام میده متفاوت هست و خوب هزینه وقت و تایمی که برای من داره ارزش بیشتر از این هزینه کردن رو هم داره وقتی فردی پیشنهاد میده که شما با سیستم رندر بگیر و فلان وقت تحویل بده انقدر هزینه بگیر مسلما برای من و برای فرد صرفه اقتصادی خواهد داشت تا اینکه دو برابر زمان کار بیشتر بگزاره و احتمال داره که پروژه رو از دست بده
بعدش هم در مورد سیاست ها شرکت ها برای خودشون برنامه ای دارند که واقعا جز چند نفر از اون ها سر در نمیارند چون اگر قرار بود همه سر دربیارند سیاست نمی شد
حالا سیاست ای ام دی این هست که روی یک سوکت بده سیاست اینتل هم این هست که نسل خود رو عوض کنه اون رو باید از مدیران این شرکت ها پرسید تا دلیل این موضوع رو فهمید اینکه شرکت اینتل به صورت سلیقه ای هست رو من قبول ندارم و اینکه شما ناراحت هستید که چرا اینتل داره این کار رو می کنه هم شرکت اینتل نباید پاسخ گو باشه چون اون سیاست خودش رو داره شاید به نظر شما خیلی یوزر هاشو از دست بده اما ما فقط توی ایران داریم که تا سیستم فوسیل بشه از سیستم استفاده می کنند در اکثر جاها قطعات بعد از دو تا 3 سال استوک می شند و قطعات جدید جایگزین میشند الان بسیار قطعات استوک شده ما از مادربورد های p45 داریم در صورتی که خواستید عکسی که تابستان در تایوان گرفتم رو برای شما قرار می دهم
پس اینکه شما می خواهید یک مادربورد بگیرید که 10 سال از اون استفاده کنید رو شرکت اینتل نباید پاسخ گو باشه ضمن اینکه به زودی تکنولوژی PCI جدید و تکنولوژی ساپورت مموری با فرکانس بالاتر شاید هم چیز های دیگه عرضه خواهد شد
یک سوال چرا ای ام دی نتونسته از مموری ها با حافظه بالاتر از 2000 سازگار بشه اما اینتل تونست از 775 به این طرف با فرکانس های مختلفی از جمله 2533 سازگار بشه؟ دلیل این رو می تونید برای من توضیح بدید
در مورد اون بحثی که میگند در مورد 920 و 930 که یک جور محدودیت وجود داره دلیل اون محدودیت رو ارمان اشتباه رسوندند نکته که در مورد PCI Express هست تنها برای QPI LINK FAST MODE بالاتر از 7.2 هست که پهنای باند PCI باعث میشد که این افزایش فرکانس امکان پذیر نشه در مورد اینکه چرا SM2 و SM3 با افزایش کلاک افزایش چشم گیری هم می گیرند رو در تاپیک توضیح دادم به نظر من اینکه حالا این رو به عنوان یک ایراد در این پردازنده ها بدونیم اشتباه هست و تنها هدف از این کار می تونه خراب کردن یک برند باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در بالا چند خط اول پستتون رو کاملا مشخص کردم اما در مورد اینکه چقدر بودجه می تونید سرمایه گذاری کنید شما نیازی ندارید بودجه ای سرمایه گذاری کنید ای ام دی رو تهیه کنید و لذت ببرید و خوب به تمام دوستانتون هم ای ام دی پیشنهاد بدید اما اینکه به دلیل به خاطر اینکه قیمت بالاتر اینتل شما رو دلخور کرده این اجازه رو به شما نمی ده که بگید اینتل مشکل داره و بد هست
بعدش هم رقابت سوکتی که اشاره کردید برای این شرکت منطقی بوده و انقدر این سوکت ها دارند در همه زمینه ها پیشرفت می کنند که شاید ای ام دی باید به زودی به فکر تولید تنها سی پی یو ها با قیمت پایین بیوفته و شاید هم فقط به فکر تولید ATI باشه !!!
اگر شما تونستید ایرادات 1156 و 1366 رو بگید حق دارید که این توهین رو به این شرکت بکنید همونطوری هم که خوتون گفتید قرار هست افرادی این تاپیک رو در اینده و حال بخونند پس به شما در این انجمن اجازه داده نخواهد شد که اطلاعات به غلط در اختیار کاربران قرار بدید
مظاهر عزیز بحث اگر خیلی تخصصی بشه تنها تعداد معدودی از دوستان قادر به ادامه دادن خواهند بود حتی خود من هم احتمال داره یک سری جا ها نیاز به یک سری اطلاعات جدید داشته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از تمامی دوستان تقاضا دارم اگر صحبتی در مورد هر چیزی دارند با مدرک باشه نه با اینکه فقط چون دلم این رو می خواد چون اون خوبه بحث ادامه دار بشه
از مدیران خواهش می کنم از این به بعد پست های که دلیل علمی ندارند و فقط از روی سلیقه زده میشه پاک بشند تا بار علمی تاپیک بالا بره
برای شروع از مطلبی در ویکی پدیا شروع می کنیم
موفق باشید
SSA MEMBER
New Season
Labyrinth (18-03-11), mohamad70 (18-03-11), MR TASH (19-03-11), Over_Cracker (18-03-11), saeid pc (19-03-11)
آدم وقتی می خواد یه چیزی رو تولید کنه روش تحقیق میکنه و این حرف شماست هزینه زیادی برا طراحیش در بر داشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تحقیق کردن درست ولی این قضیه طراحی با این چیزی که شما برداشت کردید کلا فرق میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (19-03-11), Over_Cracker (18-03-11), saeid pc (19-03-11)
بحث بسیار خوبی بود من از ابتدای کار پست همه دوستان رو خووندم و استفاده کردم و کمال تشکر رو از همه دارم
اما بنده تا الان وارد بحث نشدم و نخواهم شد به چند دلیل :
1 متاسفانه در خیلی از موارد ما بحث رو با جنگ اشتباه می گیریم
2 همیشه بحث باید دور از تعصب باشه و به نظر قرار نیست هیچ کدوم از طرفین قانع بشن
فقط باید علمی و با مدرک جلو بره تا یه نفر سوم که اوومد این بحث رو خووند یه نتیجه و برداشت
بر مبنای صحبت های زده شده برسه
3 اصلا از بحث خوشم نمیاد !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط چند تا نکته رو به نظرم میاد خدمت دوستان عزیز عرض میکینم
بعضی جاها بحث وارد قسمت هایی میشه که به نظر من جز مهندسین و مدیران 2 شرکت کسی
نمی تونه در باره اون ها نظر جامع و کامل بده همونطور که سیاست در دنیای واقعی بر مردم عادی پوشیده
است در اینجا هم فک نمی کنم بشه انقد راحت صحبت کرد که سیاست اینتل اینه و سیاست AMD اینه
یا مثلا بعضی از دوستان راجع به تغییر سوکت اینتل صحبت می کنن و بدون سند و مدرک بر مبنای فکر
خودشون دلیل میارن که اینتل به خاطر پول بشتر سوکت عوض میکنه AMD به خاطر آینده نگری بهتر و توجه
کاربر تمام معماری هاشو بر روی یک سوکت پیاده میکنه
ماشاالله بعضی از دوستان در مورد اینکه هر شرکت چه قد تحقیق و سرمایه گذاری هم کرده صحبت میکنن که واقعا اینجانب کف کردم !!!!
ببینید فک نمیکنم ماها هیچ کدوم جزو مهندسین AMD یا اینتل باشیم که اینقد راحت و با اعتماد به نفس
در مورد سیاست ها و تغییر معماری های 2 شرکت بحث کنیم و به نظر من بحث کم کم داره به سمت
نظر شخصی هر کدوم از دوستان در مورد این 2 شرکت پیش می ره نه واقعیتی که هست.
در پایان امیدوارم بحث با مدرک و واقعیت هایی که در اختیار عموم هست پیش بره
نه با نظر شخصی استدلال های شخصی و به نظر من علتی که بحث به سرانجام نمیرسه همین مطلب هست.
عقاید شخصی هر کس قابل تحمیل به دیگری نیست. و واقعیت با عقاید شخصی ما فرق داره
با تشکر از همه دوستانی که اطلاعاتشون رو در این تاپیک به اشتراک گذاشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 18-03-11 انجام شده است
nothing is as it seems
Labyrinth (18-03-11), mehrdad_ab (18-03-11), moreb (18-03-11), MR TASH (19-03-11), nima_hl (18-03-11), Over_Cracker (18-03-11), saeid pc (19-03-11), shahab_blaster (18-03-11)
دقیقا همینطور هستش.
اما برای بحث فنی هم، راهکارها و مستندات زیادی منتشر شده که تاجایی که از سندی بریج اطلاع دارم،هنوز هم در کنفرانس های مختلف جزئیات بیشتری از سوی مدیران و مهندسین اینتل منتشر میشه. و اینقدر مطلب و مبحث مشخص در موردش هست که اگر از دوستان کسی به معماری بولدوز تسلط داشته باشه.بنده هم قسمت سندی بریج رو به عهده میگیرم و میتونیم از تئوریات معماری به طور کامل شروع کنیم تا تست عملی دو پردازنده . مثلا 4 هسته ای 2600K و چهارهسته ای زامبزی.
اگر چنین مقایسه ای صورت بگیره به نظرم میشه به نتایج درست و حقیقی رسید و انتخاب نهایی رو با توجه به بودجه ،به کاربر واگذار کرد و اینکه ازهم بپذیریم هم شرکت اینتل و هم شرکت AMD نقاط ضعف و قوتی دارند و نیاز کاربر نهایی هستش که به بر ضعف های یک پردازنده (چه از لحاظ قدرت یا قیمت) پوشش میزاره و بر نقاط قوتش جامه عمل میپوشونه و برعکس.
|
با این قضیه منم موافقم خب منم سمت AMD رو پوشش میدم و در زمان اومدن این پردازنده ها سعی میکنم نمونه ای بگیرم و تست کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بحث خوبیه
منم قبول دارم که این 2 شرکت مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند
در کل هدف ما کاربر معمولی هست و اینو باید در نظر گرفت کاربر خاص مسلما جور دیگه ای به موضوع نگاه میکنه
یادم هست اون موقع که درباره معماری Nehalem بحث می کردیم، اصلا شرکت AMD به گوشه ای خزیده بود ...
ولی به نظرم واسه یه کاربر ساده، اگر بخوایم یه سیستم خوب ببندیم AMD Base باشه به نفعشه ! [هزینه کم تر + میشه تا مدت ها آپگریدش کرد]
اما واسه یه کاربر حرفه ای که بخواد اورکلاک سنگین هم داشته باشه و به دنبال قدرت بیش تر باشه، مشخصه که ...
به هر حال بحث سوکت عوض کردن اینتل به یه کاربر (مصرف کننده) مربوط نمیشه، ناسلامتی اینتل واسه خودش صدها مهندس داره که با هزینه های هنگفتی دارن روی پروژه های مختلف کار میکنن و این طور نیست که یه شبـه بیان و سوکت عوض کنن. مطمئنا نیاز هر پلتفرم ایجاب می کنه که سوکت عوض بشه یا نه ! پس خواهشا بیخودی بحث سوکت رو نیارین وسط ! اگر AMD هم این جسارت و علم رو داشت الان بیش تر از اینتل سوکت عوض کرده بود.
بحتون رو هم تا جایی خوندم ولی به دلیل تکراری شدن، ادامه ندادم.
پ.ن : من که به دلیل مشکلات زیاد یه سالی هست اخبار سخت افزار رو دنبال نکردم ولی چند سالیه یه پردازنده Intel Core2Duo E7200 گرفتم که اورش کردم و روی فرکانس 3.6GHZ به صورت Stable کار میکنه !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks