ممنون مظاهر جان.
میگم به این دیاگرام نگاه کن خب برای cpu بیشتر از 2تا مسیر نیست چه طور میتونه یک چیپ روی cpu تاثیر بزاره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قظیش مثله h67 که گفتی؟
ممنون مظاهر جان.
میگم به این دیاگرام نگاه کن خب برای cpu بیشتر از 2تا مسیر نیست چه طور میتونه یک چیپ روی cpu تاثیر بزاره.
این قظیش مثله h67 که گفتی؟
Over_Cracker (18-03-11)
|
ببینید ،اصلا چیپست NF200 در معماری سندی بریج کاری به چیپست اصلی نداره و فقط پهنای X16 رو از کنترلر PCI-eمیگیره و به 32x افزایش میده. درواقع در نسل دوم PCI-e پهنای باند 32x پشتیبانی نمیشه. قبلا که کنترلر PCI-e در چیپ شمالی بود،ارتباط بین NF200 و چیپ شمالی بود و حالا بین پردازنده و NF200 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به صورت کلی،پشتیبانی از 32x و کانفیگ های بالاتر ،هیچ ربطی به استاندارد PCI-e 2.0 نداره و شرکت های تولید کننده مادربرد ،به طور مستقل به وسیله چیپ های مستقلی اقدام به افزایش Lane ها میکنند.
نکته مهم دیگه در مورد تاخیر چیپست های NF200 یا لوسید مربوط به تاخیرشون میشه . یعنی اگر کانفیگ دو گانهx16،x16 SLI رو از چیپ اصلی Tylersburg یا چیپ X58 بگیرم،تاخیر کمتری نسبت به NF200 داره.
mehrdad_ab (22-03-11), ripek (19-03-11), saeid pc (19-03-11)
ممنون از دوستانی که جواب دادن بخصوص cracker عزیز که مسالرو شکافتند.
فقط یه سوال دیگه حالا ما که این مادربوردو خریدیم رفت فعلا من دو تا ساتا 3 کار میکنم و بیش از این نیازی ندارم.
میخاستم بدونم با ساتا 3 هم مشکل پیدا میکنم یا نه؟لطفا دقیق بگین
خیر عزیز تا زمانی که به sata2 دیوایسی متصل نکنید مشکلی برای مادربردتون پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tokio_hotel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم به sata2 دیوایسی وصل کردین مدت زمان نسبتا زیادی طول میکشه که این پورت از کار بیافته و در اون صورت هم فقط همون سوکت از کار میافته و باز سیستمتون با sata3 به راحتی کار خواهد کرد
در نهایت اگر در آینده نیاز به افزایش دیوایسی داشتید میتونید یک کارت sata تهیه کنید و از آن استفاده بفرمائید
mehrdad_ab (20-03-11)
میگم میشه مادربوردی معرفی کنین که بتونه 32x کامل pci express رو پشتیبنی کنه آخه cpu من 2500k هست نمیخام عوض کنم آخه خیلی cpu قوی هست
|
گرامی سرعت باند 32x که چیپست nf200 یا لوسید به شما میده از 32x که از چیپست مستقیما پشتیبانی میشه کمتره و تفاوت بسیار کمی با باند 8x8x داره . بنظرم در سیستم شما با توجه به پردازنده 2500 اصلا ارزش نداره هزینه زیاد برای مادربرد انجام بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tokio_hotel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هزینه ای که برای مادربرد میخواهید انجام بدین اگر برای پردازنده و گرافیک مصرف بشه فریم ریت بهتری خواهید گرفت
mehrdad_ab (22-03-11), mohamad70 (27-03-11), saeid pc (27-03-11)
mehrdad_ab (22-03-11)
دوستان گلم.
ممنون از راهنماییتون
من الان این مادربورد و cpu 2500k رو خریدم.الانم نصب کردم فقط چند تا سوال داشتم؟
1)این gsata که میگن کدوم یک از سوکتها هست؟الان دو تا سفید ساتا 3 هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2)پین cpu الان 8 پین هست پاور منم green 530 هست و یه دونه cooler master 600 دارم که فقط دو تا 4 پین داره یکیش که به همراه پین 16 تایی به مادربورد وصل میشه و یه 4 پین دیگه هم به cpu
به همین خاطر الان از دوستم گرین 530 رو گرفتم که دو تا 4 پین داره که با میشه 8پین و یه دونه هم 4 پین با 16تایی مادربورد
سوالم اینه که الان میتونم فقط یه دونه 4 پین به cpu وارد کنم؟
در ضمن یه سوال دیگه که یه بار سیستمم خود به خود رستارت شد به نظرتون پاورم کم میاره؟کارت گرافیک هم 580 gtx هست
به نظرتون اگه پاور کم بیاره فریم ریت در بازیها هم کم میشه یا فقط سیستم رستارت میشه؟
مبارک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tokio_hotel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرامی این پاورهائی که فرمودید نمیتونند مصرف مورد نیاز سیستمتون را برآورده کنند
برای سیستم شما مینیمم از محصولات گرین GP685B که میتونه 600 وات خروجی 12 ولت داشته باشه پیشنهاد میکنم
البته اگر قصد آورکلاک دارید 885 گزینه بهتریه
اگر پاور ضعیف استفاده کنید به علت افزایش ریپل و افت ولتاژ احتمال خرابی قطعات سیستمتون بسیار زیاده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks