*MoJtAbA* (02-10-14), AMD>INTEL (02-10-14), mehrdad_ab (03-10-14), nima_hl (03-10-14), Rezasam1 (02-10-14)
اخ حیف که این 775 دست از سر ما برنمیداره وگرنه من حاظر z97 رو با i7 4790k تست بزنم حیف حیف
ولی آقا نیما این رو هم در نظر داشته باشید که بحث اورکلاک چیز دیگه ای هست
مثلا برای من به شخصه اور کلاک یک تفریح هست و اگر یک زمان 4790k بگیرم حتما با برد z97 تست میزنم چون قابلیت هایی که z97 داره h97 نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
*MoJtAbA* (02-10-14), AMD>INTEL (02-10-14), mehrdad_ab (03-10-14), nima_hl (03-10-14), Rezasam1 (02-10-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یک ماه اخیر واقعا زپلشک آید و زن زاید و مهمان عزیزم ز در آید برام بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیروز دارم تستها را آماده میکنم البته کارت گرافیک 290 موجود دارم که با کمی آورکلاک قدرتش به 290x میرسه
asrock z97 killer در اختیار دارم که مادربرد قدرتمندیه و تستها را دارم با این برد میزنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کی گفت h97 مهدی جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما داریم z97 را با h81 سر شاخ میکنیم
موضوع سر اینه که خود 4790k یه پردازنده آورکلاک شده است و روی 4.8 یه وال ناجور روی ایر داره
به همین دلیل برای 400 هرتز آورکلاک ( از روی فرکانس توربو ) چه مادربرد z97 oc furmula باشه چه نخود فرنگی فرق زیادی نمیکنه
البته شما نیتروژن بازها با این جور مین بردها آنچنان حال نمیکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-10-14), alksdj (03-10-14), AMD>INTEL (03-10-14), hamed 111 (03-10-14), M3RS4D 50062 (03-10-14), mehrdad_ab (03-10-14), Rezasam1 (03-10-14)
شرمنده نیما جان اشتباه تایپی بود h81برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصل کار همون نیتروژن هست که گفتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستین ما درخدمتیم
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
اقا تستهات تموم شد بزار ببینیم چی دراوردی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من آخر نفمیدم
سری غیر از چیپست Z اورکلاک میشه یا نه؟
اگه میشه ، فقط با cpu های سری K میشه؟
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (20-05-15)
تو بعضی از مادربردهای h81 به دلیل بایوس مود شده امکان تغییر ضریب پردازنده های سری k موجود میباشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15), خبات کریمی (20-05-15)
سجاد جان سریهای غیر k مقدار بسیار ناچیزی آورکلاک میشوند ( حتی با مادربردهای سری z ) که ارزش صحبت کردن را نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های k هم همانطور که امید گرامی توضیح دادند روی بعضی از مادربردهای h81 با بایوس مخصوص (که از طرف خود کمپانیهای سازنده مادربرد منتشر شدند) قابل آورکلاک هستند
AMD>INTEL (20-05-15), SajjadKhati (20-05-15), خبات کریمی (20-05-15)
ممنون اوستا نیما و اوستا امید
روی مادربرد H97-D3H هم اورکلاک میشن؟
بایوس مگه 2 نوع award و ami بیشتره؟ فرقی نباید تو مادربردای مختلف داشته باشن که !!
بایوس مود شده دیگه چیه؟!
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 20-05-15 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
بایوسی مود شده به معنی این هست . بعضی از قابلیت ها توسط شرکت سازنده یا اورکلاکر مود کننده بایوس به مادربرد اضافه میشه . مثل همین امکان تغییر ضریببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تو مادربرد گیگابایت h97-d3h هم امکان تغییر ضریب پردازنده های سری k هست ولی نمیشه cpu bclk رو تغییر داد .
SajjadKhati (20-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks