من این نرم افزار رو گیر نیاوردم وای باور کنید هاردم تو قسمت اسمارت سالم هست؟! لطفا راهنمایی کنید؟!
من این نرم افزار رو گیر نیاوردم وای باور کنید هاردم تو قسمت اسمارت سالم هست؟! لطفا راهنمایی کنید؟!
|
سلام
آقا رضا خوبی؟
شرمنده من دیروز خیلی خسته بودم سیستم رو خاموش کردم و رفتم لالا ساعت 3 هم پاشدم
خب دیشب میخواستم فریمور رو اپدیت کنم که یه خطایی داد مبنی بر اینکه ممکنه اطلاعاتتون پاک بشه و فعلا گذاشتم از اطلاعاتم بکاپ بگیرم بعدا اپدیت کنم فریمورم رو (هر چند که فعلا هاردی ندارم و 2 ترا هاردام هم تا خرخره پره)
یه چیزی هم بگم , هارد شما یه هارد معمولیه سیگیت هست که 32 مگ کشه
و اینکه شما نباید ازش انتظار داشتن سرعت بالایی داشته باشین
در ضمن چه چیزی باعث شده فک کنید هاردتوون مشکل داره؟
اقا مرصاد سرعت پایین کپی هاردم باعث این شک شده؟! ضمنا هارد سگیت شما موقع روشن شدن صدای قارت میدهد؟!و موقع خاموش شدن صدای تیک بلند میده؟!
نه بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعتتونم نرماله
اقا مرصاد نگفتی هاردت موقع خاموش و روشن شدن صدا میده یا نه؟!
فدات شم گفتم که نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بزرگوار
سرعتتونم نرماله
|
اصلا هیچ صدایی نداره؟!مال من صدا داره!!!شما حالا یه دقت بکن محیط خونه ساکت باشه بعد ببین صدا میده یا نه؟!
عزیزم نا شنوا که نیستم (قصد توهین نداشتمااا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوشبختانه هارد من هیچ صدایی نداره
تنها صدایی که هست .صدای نرم کار کردن فن گرافیکم هست که لذت بخش هم هست. همین!!!
اقا مرصاد پاورت چیه؟! ضمنا منظور من از صدا موقع روشن وخاموش شدن فقط صدا میده؟!ضمنا میتونه این صدا از پاور 430 گرین من باشه؟!
پاورم یه پاور متفرقه 250 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موقع روشن شدن هم صدای تق تق نداره (شاید موتور هاردتو مشکل داره)
این صدار باید وقتی سیستم روشن میشه و صدا داره تست کنید(در کیستون رو باز کنید و وقت روشن میکنید دقت کنید صدا از کجا میاد)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks