دوست عزیز حالا شاید شما رو میشناسن بهتون حال میدن . ؟نهايتا در پايان از مديران و دست اندرکاران شرکت آواژنگ بخاطر سرويس دهي خوب و برخورد خوب و منطقيشون با مشتريان تشکر و قدرداني مي کنم و بنا به تجربه چندين ساله با کمال اطمينان اين گارانتي رو به عنوان بهترين گارانتي مادربورد در ايران معرفي مي کنم و محصولات گيگابايت رو هم در ايران کم نظير مي دونم.
من شخصا یک برد EP45-UD3R بردم خدمتشون گارانتی داغ هم داشت و به دلیل مشکلی که برای PWM به وجود اومده بود هم خودشون سوخته بودن هم سی پی یو E8400 بنده رو سوزونده بودن ، کسی که مادر برد رو تحویل میگرفت یه ذره نگاه کرد بعد مشکل مادر برد رو نوشت سی پی یو سوکت (تصویر نمیدهد ) من کفتم عزیز مدار PWM مشکل داره تصویر هم میده ولی توجه نکردن گفتن ما خودمون همشو چک میکنیم . بخاطر کج شدن یک عدد از پایه های سوکت گارانتی داغ پرید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روزی که رفتم تحویل بگیرم برد رو تست کرد یه بار تصویر نداد یه زره اسپری تمیز کننده زد تصویر داد گفت درسته برو سی پی یو سوکت دقیقا همون پایه هنوز کج بود و من نمیدونم چی کار کرده بودن با برد . با سماجت هیت سینک روی مدار PWM رو باز کردم و مشکل رو نشون دادم که هنوز پا بر جا بود ! حالا قراره بشینن ببینن درست میشه یا نه .
اون قسمت قرمز فقط گفته شماس . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks