دوستان سلام.
يک تجربه که گفتم شايد براتون مفيد باشه.
حدود دو ماه پيش يه سيستم با کانفيگ زير بستم :
RAM 2 *1GB Kingmax/Bus1066Mhz
H.D.D Samsung 500GB SataII
CPU Intel Core 2 Duo E7300-Box
Case+Power Green 430Watt
VGA Point of view Gefroce 8600GT-1GB
M.B GA EP31DS3-L و ...
خلاصه سيستم عالي کار ميکرد و هيچ مشکلي نداشت. تا زد و دوستمون هوس کرد يه کارت DVB بخره و بندازه روش.
خوب بنده هم پس از تحقيق يه کارت Sky Star 3 براش خريدم و نصب کردم. اما Quality هنگام نمايش از 0 به 100 مي پريد و بالعکس و تصوير شطرنجي نمايش داده ميشد!!!! ديش هم کاملا تنظيم بود و مشکل از ديش و LNB هم نبود!!!
گفتيم حتما کارت DVB معيوبه و رفتيم تعويضش کرديم. اما باز هم مشکل حل نشد. 4 بار کارت رو تعويض کرديم اما بازم مشکل به قوت خودش باقي بود. روي چند تا سيستم ديگه تست کرديم ولي به راحتي جواب داد!!!
تمام قطعات رو عوض کردم(منظور پاور رم و پردازنده و گرافيک) بازم جواب نمي داد!!! تمام قطعات رو از روي سيستمي که کارت روش به درستي جواب مي داد رو باز کردم و گذاشتم روي سيستم جز مادربورد. بازم جواب نمي داد.
هر دو رو در يک محيط قرار دادم که شايد پارازيت محيطي عاملش باشه. اما بازم نتيجه اي نگرفتم!!! ديگه واقعا داشتم گيج مي شدم.
اما مشکل از چي بود!؟
اين تجربه رو که از چند تن از استيد مجرب هم شنيده بودم داشته باشيد:
مادربوردهاي ورژن 1 يا اصطلاحا REV 1.0 برند گيگابايت در هر مدل معمولا مشکل دار هستند. شايد مشکل اونارو مدتها نبيند اما بعد از گذشت مدتها ممکنه ايرادي الکي و غيرمنطقي ببينيد.
مشکلم رو به آواژنگ گفتم و تقاضا کردم که مادربورد رو برام با يه ورژن 1.1 يا بالاتر عوض کنن و اونا هم پذيرفتن و مادربورد رو بدون تست تعويض کردن و مشکلم هم حل شد.
نتيجه اينکه :
1) سعي کنيد حتي الامکان از مادربوردهاي سري Rev 1.0 مدلهاي گيگابايت خريد نکنيد و حداقل از Rev 1.1 به بالا تهيه کنيد(گوشه مادربورد ورژنش رو نوشته) و به ورژن مادربورد اهميت بديد.
2) اينکه فلان سيستم رو تست کرديد و ديديد معيوب نيست دليل بر بي عيب بودنش نمي شه و ممکنه خيلي از مشکلات در دراز مدت معلوم بشه. لذا سعي کنيد از برندهاي معتبر مادربورد تهيه کنيد تا با ضريب اطمينان بيشتري بتونيد با سيستمتون کار کنيد.
3) انصافا هيچ مادربوردي توي ايران از نظر گارانتي به پاي گيگا بايت نمي رسه و آواژنگ واقعا با سرويس گارانتيش شاهکار کرده . کما اينکه اگر بورد از برند ديگه اي بود هيچوقت مرکز گارانتي حاضر به تعويض بورد بخاطر اينکه با فلان کارت DVB مشکل داره نمي شد و زير بار نمي رفت. مساله گارانتي خيلي خيلي مهمه.
نهايتا در پايان از مديران و دست اندرکاران شرکت آواژنگ بخاطر سرويس دهي خوب و برخورد خوب و منطقيشون با مشتريان تشکر و قدرداني مي کنم و بنا به تجربه چندين ساله با کمال اطمينان اين گارانتي رو به عنوان بهترين گارانتي مادربورد در ايران معرفي مي کنم و محصولات گيگابايت رو هم در ايران کم نظير مي دونم.

Bookmarks