ifc (01-05-07)
ifc (01-05-07)
Administrator
آخ ببخشید اسمتون رو فراموش کردم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منظورم 3600-65nm و 3600-90nm بود که با 3800 قاطی کردم !
راستی 60nm نداریم ! 65nm
در هر حال :
هر دوی پردازنده های 3600-65nm و 3800-90nm کش مساوی دارند ( هر هسته 512 کیلوبایت ، مجموعاً یک مگ)
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 01-05-07 انجام شده است
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نتیجه :
با توجه به مزایایی که هر کدام از 3600 - 65nmو 3800-90nm بر یکدیگر دارند، اگه بیخیال تفاوت قیمت بشیم ، کدوم رو ترجیح می دید.
شرمنده از مزاحمتهام
تا چشم جهان بین کنمش جای اقامت
Administrator
من Athlon X2 3800-90nm رو ترجیح میدم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اینکه در ورژن 65 نانوی 3600 فرکانس 100 مگاهرتز کاهش داشته و بجاش کش هم اندازه 3800 شده ...
ifc (02-05-07)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و عرض ارادت
از راهنمایی های همه دوستان و اساتید فن صمیمانه تشکر می کنم
به لطف دوستان این تاپیک، در MB و CPU و RAM و HDD و VGA به تصمیم نهایی رسیدم:
M.B : Abit KN9 Ultra
CPU : AMD Athlon X2 3600 - AM2 Socket
RAM : KingSton 512MBx2 800MHz
VGA : XFX GeForce 7100GS ( 128MB-to-512MB)
HDD: WD CaviarSE 250 GB SATAII
اما با وجود بررسی پیشنهادات این تاپیک و مطالعه مطالب اساتید محترم در سایر تاپیکها، هنوز در مورد DVD RW به نتیجه نرسیدم. در تاپیکهای مختلف مارکها و مدلهای متفاوتی پیشنهاد شده است. گاهی سوزوکی در بالای پیشنهادها بوده، گاهی ایسوس ،گاهی لایت آن و گاهی سونی و.....
مثلا شهریار عزیز در تاپیکی Lite-on را توصیه می کند و در تاپیک دیگر میگوید:"اولش خوبه ولی بعد مدتی پدر در میاره"
خلاصه من رو در مورد مارک و مدل DVD RW با مشخصات زیر راهنمایی کنید:
حدود 40 ،50 تومن؛
قدرت و سرعت و عمر قابل قبول؛
برتری های دیگری که احتمالا من از آنها اطلاعی ندارم.
درخواست بعدی من در مورد Power است:
با توجه به سیستمی که دیگه مشخصاتش نهایی شده(در بالا)، وبا توجه به دو نکته ای که در پایین اضافه می کنم، لطفا پاور مناسب را _ مارک و مدل _ معرفی کنید.
اما آن دو نکته:
1.میخوام مانیتور رو هم به پاور وصل کنم (مدل مانیتور: LCD Farassoo FLD-1740
2.یه کارت TV ویه کارت مودم هم به سیستم اضافه می شه.
خیلی زحمت دادم، شرمنده!
کوچک شما، صادق
Administrator
سیستم خوبی خواهد شد ... پیشاپیش مبارکه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک نکته :
قیمت این مدل با مدل 256MB-To-512MB فقط 4-5 تومن فرق میکنه ... پیشنهاد میکنم که مدل 256 رو بگیرید ...VGA : XFX GeForce 7100GS ( 128MB-to-512MB)
در مورد DVD RW من به شما Asus یا Suzuki رو پیشنهاد میدم ( اگه میخواید لیبل هم بزنه میتونید از NEC استفاده کنید که البته قیمتش یکم بیشتره)
در مورد پاور هم من به شما مدل Green GP480A رو پیشنهاد میکنم ... با قیمت حدود 45 تومن.
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 03-05-07 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اظهار لطفتتون صمیمانه ممنونم!
حتما به پیشنهادتون عمل میشه .متشکرم!
فقط یک نکته :
قیمت این مدل با مدل 256MB-To-512MB فقط 4-5 تومن فرق میکنه ... پیشنهاد میکنم که مدل 256 رو بگیرید ...
فکر میکنم همون Asus یا Suzuki رو بگیرم . فقط یه سوال :
در مورد DVD RW من به شما Asus یا Suzuki رو پیشنهاد میدم ( اگه میخواید لیبل هم بزنه میتونید از NEC استفاده کنید که البته قیمتش یکم بیشتره)
مدل این دو مارک رو نگفتید، آیا معناش اینه که تو بازار یه مدل بیشتر نیست؟
باز هم ممنون!
कभी हार
سلام عزیزم خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین سوزوکی دی وی دی رایتر SB-120A روی سیستم خودم هست بد نیست ! ببین سوزوکی از نظر تمیزی کار به پای ایسوس نمیرسه اما اپتیک های فوق العاده قوی ای داره و از این نظر عالی هست . البته مدل های جدیدی یعنی SB-130A هم فکر کنم اومده که بهتر هستند . ایسوس در هم خوبه .
اما یک مارک بسیار خوب بهتون معرفی میکنم که در بازار ایران تقریبا تازه وارد هست و اون فیلیپس هست که دی وی رایتر های فوق العاده ای داره...
در ضمن پیشاپیش مبارکتون باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ifc (03-05-07)
|
|
خوب ظاهرا سیستم نهایی معلوم شد:
M.B : Abit KN9 Ultra
CPU : AMD Athlon X2 3600 - AM2 Socket
RAM : KingSton 512MBx2 800MHz
VGA : XFX GeForce 7100GS 256MB-to-512MB
HDD: WD CaviarSE 250 GB SATAII
DVDWR: Suzuki (or Asus)
PWR: Green GP480A
دو سوال مهم پایانی:
1.شرکت های معتبر گارانتی این قطعات؟
2.اگر اطلاع دارید(واصلا اگر چنین چیزی وجود خارجی دارد):فروشگاهی _در تهران _که از همون اول، آخرین قیمت رو بده!!!
یه دنیا ممنون!
هر شام برق لامع و هر بامداد ؛ باد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به شهریار عزیز
از اینکه یه سری هم به این تاپیک زدید و تو نستم دوباره از نظراتتون استفاده کنم خیلی خوشحالم!
شهریار جان ! تعریف شما از فیلیپس آیافقط بر اساس بنچمارک ها ست، یاتجربیات هم اون رو تایید می کنه؟ خوشحال می شم اگه توضیح بدید تا بتونم تصمیم درست تری بگیرم.
ممنونم!
(ضمنا آواتار جدید و زیبا ی شما رو هم تبریک می گم!)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks