برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس HDD چی؟ با همون WD CaviarSE 160 GB SATA موافقید؟
با تشکرفراوان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس HDD چی؟ با همون WD CaviarSE 160 GB SATA موافقید؟
با تشکرفراوان
|
|
Administrator
بله موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شنیدم براي x2 رم باس 533 جالب نيست چون نميتونه از نهايت پرفورمنس و كارائي cpu x2 استفاده كنه ،اگه توضیح بدید (درستی یا نادرستی این رو) بسیار متشکر می شوم..
و اگه قبول دارید ،چه رمی روپیشنهاد می کنید.
آخرین ویرایش توسط ifc در تاریخ 28-04-07 انجام شده است
بررای کارهای سنگینن مثل بازیهای گرافیک بالا یا اور کلاک سیستم رم با باس 800 مانند ocz یا corsair خوبه ولی فکر کنم همون رم با باس 533 خوبه اگه نخواهی سیستم رو اور کلاک کنی جواب میده مشکلی نداره .البته اهالی فن و مدیران سایت بهتر می تونن راهنمای کنند.
ifc (28-04-07)
Administrator
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چیزی در این مورد نشنیدم ( فقط در مورد Core 2 Duo دیدم که 667 با 533 فرق زیادی نداره)
====
مطمئن هستید ده تومن گرونتر ؟!! اون هم رم DC با باس 800 ؟!سلام
بهتر نیست بجای یک KingSton 1GB 533MHz از دو تاKingston 512MB DDRII B800 استفاده کنم (با حدود مجموعا ده تومن گرونتر)
با تشکر
कभी हार
نمیشه گفت جالب نیست ! اما بالاخره با توجه به خصوصیات و پهنای باند این رم میشه گفت کارایی لازم را نداره اما برای کار های معمولی و کار شما خوبه مشکلی نیست ولی در هر صورت باس 800 و یا 677 از همین برند مدل های بهتری داره اما مشکل تفاوت قیمتی هست که از هزینه ی گفته شده توسط شما تجاوز میکنه . ( اختلاف 800 و 533 کینگ استون با قیمتی که من دارم ماله 3 روز پیش بیشتر 10 تومن بود اگه قیمته جدیدی دارین لطف کنید بگید ...)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه لطف کنید و چند تا از این مدلها رو (با حدود ده پانزده تومن تفاوت)معرفی کنید یه دنیا ممنون می شم.(قیمت هم بدید لطفا)
با تشکر فراوان
بهنام جان (KING) این کارو کرده اند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نیست بجای یک KingSton 1GB 533MHz از دو تاKingston 512MB DDRII B800 استفاده کنم (با حدود مجموعا ده تومن گرونتر)
با تشکر
با سلام به اساتید بزرگوار
با توجه به این لینک:
http://www.amdcompare.com/us-en/desk...=ADO3600IAA5DD
دو مطلب برای من مبهم است. منت می گذارید اگر پاسخ دهید:
1.در گزینه Socket در مدل 3800 آمده:Socket AM2
اما در مدل 3600 آمده:Socket Socket AM2
فرق این دو در چیست؟
2.در گزینه CMOS Tech در مدل 3800 :90nm SOI
در مدل3600 :65nm SOI
کدام بهتر است؟
تشکر فراوان
آخرین ویرایش توسط ifc در تاریخ 29-04-07 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks