سلام
از مهراد و شهریار عزیز صمیمانه تشکر می کنم.
در اولین فرصت انتظاراتم را از سیستم مورد نیازم و هزینه آن در همین تاپیک قرار میدهم تا از راهنمایی و تجارب شما استفاده نمایم( انشاءالله).
سلام
از مهراد و شهریار عزیز صمیمانه تشکر می کنم.
در اولین فرصت انتظاراتم را از سیستم مورد نیازم و هزینه آن در همین تاپیک قرار میدهم تا از راهنمایی و تجارب شما استفاده نمایم( انشاءالله).
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
CPU: AMD Athlon 64 3200+ :60.000 T
Recomanded: AMD Athlon 64 X2 3600+ :75.000 T
GPU: XFX GeForce 7100 GS :55.000 T
Recomanded: XFX GeForce 7300 GT :80.000 T
HDD: WD CaviarSE 160 GB SATA :55.000 T
RAM: 1 GB Kingston DDRII 533 :62.000 T
Recomanded: 2x512 MB Kingston DDRII 533:75.000 T
MB: ASUS M2N :80.000 T
Case: Farassoo 4455 without power:25.000 T
Power: Green GREEN - GP300A: 22.000 T
DVD Writer: NEC AD-7173A 18x :45.000 T
To improve is to change. To perfect is to change often
ifc (26-04-07)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که trance عزیز در پست 7# گفت، یکی از اولویتها اینه که "این قطعات بتونه به ویستا هم جواب بده" و این یکی از عللی بود که مادربرد Asrock ConRoeXFire-eSATA2را به عنوان یکی از پیشنهادات اولیه طرح کردم .آیا پیشنهاد شما هم این قابلیت را دارد؟
ثانیا آیا بهتر نیست از هزینه GPU کاسته و به MB یا CPU افزوده شود؟
از لطف شما متشکرم.صادق.
Administrator
سلام ifc جان ...
شما دیگه کمتر از 7100GS کارت خوبی گیرتون نمیاد .
من به شما این سیستم رو پیشنهاد میکنم :
CPU : AMD Athlon X2 3600 - AM2 Socket : 75
M.B : Abit KN9 Ultra : 99
RAM : KingSton 1GB 533MHz : 61
VGA : XFX GeForce 7100GS ( 128MB-to-512MB) : 54
DVD RW : Asus 1608P3S : 39
Case : Porsche / Farassoo : 25 به انتخاب خودتون
Power : Green GP300A - 300 Watts Real : 22
T O T A L : 430.000 Tomans
با اینکه یه مقدار از بودجتون بالاتره ولی می ارزه به نظر من ...
اگه 430 بالا هستش بگید تا یه سری تغییراتی توی لیست بدم ...
سپاس
ifc (27-04-07)
कभी हार
من هم نظر مهراد عزیز را دارم با این تفاوت که جای کیس و پاور یکیش کنید و یک کیس پرشه با قیمت 35 تومن بردارید که قیمت هم مشکل قیمت حل بشه ضمن اینکه از نظر قدرتی هم پاور های پرشه خوب عمل میکنه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ifc (27-04-07)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام وتشکر فراوان
آیا مادربورد پیشنهادی ، Vista را ساپورت می کنه؟ SATA2 را چطور؟
(اگه مادربوردی باشه که بتونه با تکنولوژی دو سه سال آینده راه بیاد خیلی بهتره.......)
آخرین ویرایش توسط ifc در تاریخ 27-04-07 انجام شده است
|
|
कभी हार
عزیزم پشتیبانی از ویستا خیلی کاری به مادربورد نداره و سیستم شما که پیشنهاد داده شد از ویستا هم پشتیبانی میکنه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
از SATA2 چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از لطفت و شرمنده از پیاده بودنم!
Administrator
هم از ویستا و هم از SATA 2 پشتیبانی میکنه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
कभी हार
عزیزم از SATA II هم پشتیبانی میکنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks