فقط به Hd2400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3540 , 3470 ميشه
ولي من ازراك 785 گرفتم خيلي خنك بود حتي توي بازي و تست 3dmarkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (09-01-10)
چرا فقط با این سه تا میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تکنولوژی خاصی داشته باشن؟
MicroSystem (09-01-10)
والا نميدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلا كراس فاير به تعداد خطوط لوله هم بستگي داره اگه يه كارت كه 4 خط لوله داره رو با يه كارت كه 8 خط لوله داره كراس فاير كني فقط از 4 خط لولش كارت دوم استفاده ميشه( منبع: دفترچه مادبرد Asrock 785)
شايد دليلش اين باشه.
منظورتونو متوجه شدم مثل اینه که یه دوتا ماشین بخوان یه مسیر ور با هم برن مطمئنآ اونی که سرعتش کمتره تعیین کنند سرعت و زمان رسیدن هست.
MicroSystem (10-01-10), nima_hl (10-01-10)
فکر کنم منظور ایشون در آور کردن GPU هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من که همیشه گرم میکنه مخصوصا موقعی که بازی های گرافیک بالا رو انجام میدم
MicroSystem (06-02-10)
|
تا ببيني منظور شما از گرما چيهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا شما نميتوني به NB مادبرد Asus p5q دست بزني حتي بدون اور آتيشه
سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیدونم اینجا بحث رو چیه
اما خودم P5Q دارم واقعا مادربرد داغیه حالا از NB که بگذری SB هم داغه SB مادربرد من در اثر گرما رنگش پریده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای NB هم در حالت عادی معمولا 37-45 هستش
reza76622201 (07-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks