شما مطمئنی قسمت دوم رو درست توضیح دادیدن؟!
تا اونجا که مشخصه این ها بقیه تایمینگ ها نظیر Read to Write و Write to read و Read to Read و .... هستن!
شما مطمئنی قسمت دوم رو درست توضیح دادیدن؟!
تا اونجا که مشخصه این ها بقیه تایمینگ ها نظیر Read to Write و Write to read و Read to Read و .... هستن!
Mahdi_Moosavi (29-09-08), Overclocker (29-09-08)
|
چرا میزنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب من قبلا هم گفتم زیاد با بایوس سری Q آشنا نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان اگر مین تور رو داشتم بهت میگفتم ولی ....
الان میترسم بگم دوباره سوژمون کنه این DarkDevil
اختیار داری عزیز زدن چیه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده فقط این نکته رو متذکر شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس نتیجه میگیریم که :
سره بنده بی کلاه ماند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی کسی نیست که بدونه اینها واسه چی هستند !!!!؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان من در اولین فرصت توضیحات رو میدم فقط سیدمهدی و Darkdevil مطلب رو کامل کنن و اگر اشتباه گفتم تصحیح کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (29-09-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks