|
شما مطمئنی قسمت دوم رو درست توضیح دادیدن؟!
تا اونجا که مشخصه این ها بقیه تایمینگ ها نظیر Read to Write و Write to read و Read to Read و .... هستن!
Mahdi_Moosavi (29-09-08), Overclocker (29-09-08)
چرا میزنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب من قبلا هم گفتم زیاد با بایوس سری Q آشنا نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان اگر مین تور رو داشتم بهت میگفتم ولی ....
الان میترسم بگم دوباره سوژمون کنه این DarkDevil
اختیار داری عزیز زدن چیه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده فقط این نکته رو متذکر شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس نتیجه میگیریم که :
سره بنده بی کلاه ماند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی کسی نیست که بدونه اینها واسه چی هستند !!!!؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
حسین جان من در اولین فرصت توضیحات رو میدم فقط سیدمهدی و Darkdevil مطلب رو کامل کنن و اگر اشتباه گفتم تصحیح کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (29-09-08)
من این تایپک رو ندیده بودم وگرنه تا الان جواب رو داده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گزینه یک مربوط میشه به تنظیمات هر یک از درگاه های رم بصورت جداگانه
گزینه دو توی این قسمت شما تعیین میکنید اول با چه تایمینگی بالا بیاد اگر نشد گزینه دوم و تاینگ دوم و اگر نشد تایمینگ سوم
گزینه سوم هم مربوط میشه به تنظیمات کنرولی رم و ولتاژ شارژکه شما تایین میکنید تا چقدر اگر رم ولتازکم داشت شارژش کن و گزینهای مربوط به Ai که مربوط به همهانگ سازی رم با چیپ و از این قبیل کار ها میشه
در مورد گزینه دوم این رو هم اضافه کنم این عملیات درصورتی که بوت ناموفق باشه انجام میشه
سوال دیگه ای بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (29-09-08), Mahdi_Moosavi (29-09-08), Overclocker (29-09-08)
امیر جون مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گزینه یک توضیح بدهید که برای چه کاری است چه خاصیتی داره و.... توضیح کلی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گزینه ی 2 که Dram Static Read Control هست هم توضی کامل ؟ و در 3 حالت میشه تنظیمش کرد >> فعال غیر فعال آتوماتیک
و Dram Read Training هم واسه چیه توضیح کامل ؟ این هم مثل گزینه ی قبلی در همان 3 حالت قابل تنظیم هست .
Mem OC. Sharger چیست توضیح کامل ؟ و باز هم مثل قبلی در همان 3 حالت قابل تنظیم میباشد .
و Ai Clock Twister توضیح کامل و در حالات زیر قابل تنظیم میباشد :
و آخرین آپشن که Common Performance Level میباشد چیست توضیح کامل ؟ و تصویری از آن :
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks