دوست عزیز:
1-منظورتون رو از دفتر ایسوس در ایران نفهمیدم.چون تعدادی نمایندگی داره که مادر برد پخش میکنن و هیچکدام هم نماینده رسمی ایسوس تایوان نیستند(تو سایت ایسوس هیچ اشاره ای به نماینده ایرانی نشده)مثل ویستا/کولینگ سیس/دیجیتال(که شنیده میشه جمع شده)
2-من از مادر بردم (P8P67 Pro)مشکلی ندیدم و عالیه .من فقط از SATA 6g دارم استفاده میکنم و جرات وصل کردن هارد و دی وی دی رام رو به SATA3g نکردم.طبق سفارش خود سایت ایسوس.
ولی من میگم وقتی در سایت ایسوس اعلام میشه از اول مارس 2011 شروع به تعویض مادر بردهای سری P67 /H67 میکنه چرا شامل حال من یا دوستا ن دیگه نشه؟ وقتی شما یه جنسی رو میخرین شما شرایط رو تعیین میکنید نه فروشنده .توی سایت ایسوس هم نوشته با مراجعه به نمایندگی ما در کشور خودتان (با ذکر ادرس )مادر برد خود را تعویض کنید و از سری مادر بردهای سری جدید بگیرید. مگه ما چی مون از یه هنی/ویتنامی/سنگاپوری/.... کمتره که اونها براحتی میرن و تعویض میکنن. تازه قیمت خریدشون هم نسبت به ما 20 الی 30 درصد کمتر میپردازند.وتازه ایسوس رو که من پی گیری میکنم کلی عذرخواهی کردن واز اینکه وقت افراد در رفت و امد گرفته خواهد شد و هزینه رفت و امد خواهند پرداخت بسیار اظهار شرمندگی کردن.
میدونم شاید بگی خودت داری میگی ایسوس تو ایران نمایندگی رسمی نداره ولی .....
میخوام بدونم این مصاحبه ها که تو بالا خوندم (ارسالی از طرف اقای شهریار بارانی)با اقای فلان از شرکت ویستا/دیجیتال /آواژنگ و.... چقدر در عمل واقعیت داره تا بقیه دوستان هم بدونن گارانتی ایسوس یا هر مارک مادر برد در ایران حقیقیه یا ظاهری؟این همه تبلیغات شرکتهای کامپیوتری که خودشونو نماینده رسمی معرفی میکنن باید یجایی هم جوابگو باشند.کاسبی یه سرش سود و یه سرش ضرر اگر این شرکتها از فروش مادر برد/کارت گرافیک و.... سود لازم خود رو میبرن یه موقهایی هم ضرر وجود داره.که البته این بار بار مالی این جریان فکر کنم به دوش اینتل باشه. .من الان یه ایمیل مجدد به ایسوس تایوان زدم ولی امیدی ندارم برای یه مشتری تو ایران کاری انجام بدن.در ضمن از کولینگ سیس هم سوال بشه
آخرین ویرایش توسط majid7 در تاریخ 08-04-11 انجام شده است
دوست عزیز منظور از نمایندگان اسوس در این رابطه ویستا پخش و دیجیتال هست نه کولینگ سیس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مصاحبه ها دقیقاً به این دلیل هست که شما بتونید با استناد به صحبت جناب آقای مفلح به دفتر هماهنگی اسوس در ایران تماس بگیرید و مشکلتون را مطرح فرمایید . توی مصاحبه اشاره کردیم به این موضوع که احتمال زیاد عدم هماهنگی دفتر هماهنگی اسوس با نمایندگانش این مسائل را پیش میاره که گویا به واقعیت هم پیوست اما با این حال تماس بگیرید با دفتر هماهنگی اسوس و حتماً مشکل را گزارش فرمایید تا رسیدگی کنند .
چهار تا برند در اونجا ذکر شده که ازراک اصلاً مادربرد هاش پخش نشده پس مشکلی نیست در رابطه با اون . ماتریکس هم که جوابی نداده پس ما طبیعی هست که صحبتی نمیتونیم روی MSI داشته باشیم . آواژنگ هم مطمئن باشید گارانتیش ظاهری نخواهد بود و با توجه به هماهنگی بالای شرکت آواژنگ و شرکت آواژنگ سرویس در رابطه با گارانتی مادربرد های P67 و H67 مشکلی بوجود نخواهد آمد .
شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Curtis (09-03-11), Labyrinth (09-03-11), majid7 (11-03-11), mehrdad_ab (09-03-11), Moein (09-03-11), mohamad70 (09-03-11), Over_Cracker (11-03-11)
ممنون با صحبت شما یعنی کولینگ سیس اصلا" نماینده رسمی ایسوس نیست و فقط دیجیتال و ویستا پخش تابع قوانین شرکت ایسوس تایوان هستند؟؟؟؟؟.البته در مصاحبه شما دقیقا" و به وضوح به این نکته اشاره نکردند که تعویض خواهند کرد.با اینکه این مادر بردها یه ایران نرسیده لطفا" هر کسی مادر بردش توسط این دو شرکت تعویض شد جهت اطلاع دوستان اطلاع رسانی کند.
بهر حال من شخصا" با ایسوس تایوان در حال تماس هستم و طی ایمیلی که برام فرستادن بر اساس سریال مادر برد در حال پیگیری هستند و قول همکاری مساعد دادند.
جهت اطلاع مادربرد من دارای گارانتی طلائی "کولینگ سیس" میباشد.
از اطلاع رسانی شما ممنون
آخرین ویرایش توسط majid7 در تاریخ 10-03-11 انجام شده است علت: اصلاح سایز فونت !
پروسه خروج کالا از گمرک ( به صورت تعدادی ) بسیار پیچیده و سخته ، موقع باز گشت جنس هم باز تعرفه گمرکی و .... سر جای خودشه و باز باید پول داد و .......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همین دلیل وارد کننده های نمیتونند به این راحتی که شما تصور میفرمائید مادربرد را بفرستند و یه رقمی بین 20 تا 50 دلار هزینه گمرکی بار مجدد به هر مادربرد میخوره و کلی هم دوندگی داره به همین دلیل آب پاکی را بنده رو دستتون میریزم که این مادربردها در بازار داخلی تعویض نمیشه
البته ما در اینجا از 2-3 ساعت بعد از اعلام مشکل توسط کمپانی اینتل خبر رسانی کردیم و خود شما هم به احتمال قوی در جریان این مشکل بودید ( اگر در جریان نبودید و مشکل با شما عنوان نشده حق با شماست )
به هر حال مادربرد شما چند سوکت sata3 داراست که سالیان سال بدون کوچکترین مشکل براتون کار میکنه پیشنهاد میکنم فرض کنید مادربرد شما از اول sata2 نداشته و با خیال راحت از سیستمتون لذت ببرید
|
کاملا" حرف شما منطقیه و منم فکر نمیکنم این شرکتها که بطور ضمنی و با تردید صحبت کردند بیایند و بعد از عید بگن تشریف بیارین خدمات پس از فروش و مادر برد قبلی رو پس بدین و مادر برد اصلاح شده جدید رو تحویل بگیرین یه قهوه هم بدن واز اینکه این اتفاق افتاده عذر خواهی کنند.این ها بقول شما حاضر به پرداخت هزینه های گمرکی با این مبلغ نخواهند بود چون حاضر به ضرر نیستند ضمن اینکه ممکنه برای نور چشمیهاشون این کارو بکنند.کلا" اب پاکی روی دست همه ،که این مادر بردها در ایران تعویض نخواهند شد.فکر کنم هنوز هم این مادر بردها در سطح بازار داخلی هست و جمع آوری نشده.
بله من اطلاع از این موضوع داشتم که سری P67 مشکل داره حتی زمان خرید از کولینگ سیس به من گفتند اگر از SATA3g استفاده کنم مشکلی پیش بیاد شامل گارانتی نخواهد بود.
اما من در حال مکاتبه با ایسوس تایوان هستم و میخواهند کمک کنند ولی هنوز جواب قطعی نگرفتم.البته من فکر کنم در دنیایی دیگه زندگی میکنیم!!!
به اضافه با کولینگ سیس هم در باره تعویض ماذر بردهای سری67 Pمکاتبه داشتم اینم جوابش:
با عرض سلام
ممنون از اظهار لطف شما
متاسفانه بدلیل بعضی تحریمها خیلی از کارها دشوار هست ولی اگر امکانی فراهم شود حتما در خدمت گذاری حاضریم.
با تشکر
کیوان علی نژاد
آخرین ویرایش توسط majid7 در تاریخ 11-03-11 انجام شده است
دوست عزیز ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت هایی مثل آواژنگ که هم بخش گارانتی بسیار مجهزی دارند و هم داد و ستد بالایی با کمپانی های مادر دارند چرا نتونند RMA کنند ؟ اون هزینه بیشتری که شما برای یک مادربرد با گارانتی آواژنگ یا ویستا یا ... میدید دقیقاً برای همین موضوع هست . نباید هم انتظار داشته باشید مجموعه ای مثل کولینگ سیس با وجود اینکه فعالیت بسیار مفید و قشنگی دارند و با سود معقول کالا را در اختیار شما قرار میدند ، بتونند گارانتی مثل آواژنگ یا ... ارائه کنند . به نظرم بهتره مشکلتون را جمع نبندید و صبر کنید تا FeedBack های گارانتی شرکت های آواژنگ و ویستا را هم روی این زمینه بعد از موجود شدن مادربرد های سری B3 داشته باشیم .
پی نوشت : از سایز فونت معمولی مثل سایر اعضا استفاده کنید .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Computex (11-03-11), majid7 (11-03-11), Over_Cracker (11-03-11), PUMAOC (11-03-11)
در مجموع وکلا" منتظر میمونیم تا ببینیم آیا این اتفاق قشنگ وزیبا برای من دیگر خریداران ایرانی میافتد یاخیر؟
این چیزیه که تا اینده نزدیک شاهد خواهیم بود.
با تشکر از توجه شما به این بحث
قدرت های اول تا دهم سندی بریج به همراه 2600K:
این مشخصاتی که ارائه میشه؛برتری هیچ مادربردی رو به دیگری اثبات نمیکنه و فقط میشه نتیجه گرفت که مادربرد X تونسته به همراه پردازنده با بچ Y به فرکانس و کلاک پایه Z برسه:(چیپست تمامی مادربردها:P67)
رتبه نخست:
فرکانس پردازنده:5961.1 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: GIGABYTE P67A-UD7 کولینگ پردازنده:LN2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1687033
رتبه دوم:
فرکانس پردازنده: 5891.8 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: Asus P8p67 Evo کولینگ پردازنده:H2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1659024
رتبه سوم:
فرکانس پردازنده: 5831.8 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: Asus Maximus IV Extreme کولینگ پردازنده:LN2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1655639
رتبه چهارم:
فرکانس پردازنده:5826.4 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: Asus P8p67 Evo کولینگ پردازنده:LN2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1685670
رتبه پنجم:
فرکانس پردازنده: 5826.1 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: Asus Maximus IV Extreme کولینگ پردازنده:H2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1684274
رتبه ششم:
فرکانس پردازنده: 5800.7 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: Asus P8p67 pro کولینگ پردازنده:H2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1637545
رتبه هفتم:
فرکانس پردازنده:5800.4 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: Asus P8p67 Deluxe کولینگ پردازنده:LN2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1657037
رتبه هشتم:
فرکانس پردازنده: 5794.6 مگاهرتز برند و مدل مادربرد: GIGABYTE P67A-UD7 کولینگ پردازنده:SS
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1651005
رتبه نهم:
فرکانس پردازنده: 5786.9 برند و مدل مادربرد: MSI Big Bang Marshal کولینگ پردازنده:LN2
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1685435
رتبه دهم:
فرکانس پردازنده:5786.5مگاهرتز برند و مدل مادربرد: GIGABYTE P67A-UD7 کولینگ پردازنده:SS
ولید:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1682873
برگرفته از سایت HWbot.org تا تاریخ 12 مارس 2011 .(نتایج جدید در این پست اپدیت خواهد شد.)
به نظر میاد بین رتبه اول تا دهم؛ مادربردGIGABYTE P67A-UD7 حرف اول و اخر رو میزنه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Khornaf (12-03-11), mehrdad_ab (12-03-11), Moein (12-03-11), Shahryar (13-03-11)
لطفا روز سه شنبه به بعد با ویستا تماس بگیرید.با صحبت هایی که با این شرکت انجام شده ،و پیگیری هایی که صورت گرفته از طرف ایسوس به ویستا اعلام شده که باید مادربرد های معیوب رو تعویض کنند.لطفا در صورت عدم پاسخگویی نتیجه رو در فروم گزارش کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
majid7 (12-03-11)
ممنون دوست عزیز
ولی صحبتی که من با قسمت فنی کرده بودم رو بدون هیچ حرف اضافه براتون نقل قول کردم .فکر کنم بر اثر فشار زیاد این تصمیم رو گرفتند. شما گفتید مادر بردهای معیوب.اگر کسی از SATA6gاستفاده کنه اصلا" مشکلی در این مورد حالا حا لا ها پیدا نمیشه.
ولی سیاست ایسوس تایوان تعویض این مادر بردها بدون حتی عیب و ایراده.ایا این کار برای ایرانیان نیز اتفاق خواهد افتاد؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks