شایان جان Fudzilla اگه کمی وقتتون آزاد تر بود و میگشتید الان داغ ترین و جدیدترین اخبار را داره ...
2- این خبر را و مقایسات قدرت را TGDaily ( سایت اخبار تامز هاردور نیز تایید کرده و داره ! دیگه نکنه تامز هاردور هم معتبر نیست !!! )
قربانت شهریار
عزیز من شما همش لینک از سایتی میدی که اعتبار خودش زیر سوال ه اونوقت انتظار داری بنچمارکی که معلوم نیست اصلا با چه برنامه ای تست شده و اصلا کجا و با چه شرایطی انجام شده اعتماد کنیم؟!! پس نمیشه به حرف این سایت زیاد اعتماد کرد منتظر اخبار بعدی از منابع معتبر تر میمونیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
شایان جان Fudzilla اگه کمی وقتتون آزاد تر بود و میگشتید الان داغ ترین و جدیدترین اخبار را داره ...
2- این خبر را و مقایسات قدرت را TGDaily ( سایت اخبار تامز هاردور نیز تایید کرده و داره ! دیگه نکنه تامز هاردور هم معتبر نیست !!! )
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
Administrator
نمیشه اعتماد کرد
نه عکسی نه سایتش معتبره ...
कभी हार
دوست عزیزم اگه معتبر نبود هیچ زمانی اخباراش روز قبل از اینکه در سایت های دیگه Hardware Zone و ... قرار بگیره در اینجا مطرح نمیشد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- شما اینجا را ببینید :
http://www.tgdaily.com/content/view/31729/135
ممنون
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
KING (29-04-07)
شهریار جان شما که هی میگی Toms Hardware و Hardware Zone چرا از خود این سایت ها لینک نمیدی ؟؟؟ در ضمن تمام چیز هایی که شما لینک میدی و میگی یک سری حرفه نه چیزی بیشتر! خود این سایت ها هم فقط عنواوین رنگین میزنن تا آمار بازدیدشون بره بالا بله اینجوری باشه منم یک مقاله طول و دراز ار مینویسم که QX6850 از تمام پرازنده های AMD طی 10 سال آینده بهتره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
دوست عزیزم شایان جان با تمام ارزش و احترامی که برای شما قائلم ولی باید بگم که شما هیچ زمانی ضعیف تر بودن پردازنده ای از اینتل را در مقابل ای ام دی قبول نمیکنید حتی اگه تامز هاردور و یا Hardware Zone بگند ! اما من اشتباه میکنم بگو تا لینک بدم خودت ببین !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- TGDaily سایت خبری تامز هاردور هست !!!
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
عزیزم چرا قبول نمیکنم! شما 4 تا بنچمارک از 4 تا سایت معتبر تو چندتا برنامه و بازی بردار بیار ما هم قبول میکنم نه اینکه فقط بگن امتیاز مثلا 15000 بوده امتیاز اون 14000 بوده
Administrator
آقا من بی سواد عقلم به چشمم هست !
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks