محمدجان من کی ازش بد گفتم؟
گفتم اگه اورکلاکر نباشید مین خوبیه ...
Administrator
محمدجان من کی ازش بد گفتم؟
گفتم اگه اورکلاکر نباشید مین خوبیه ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما
ببینین جناب Shahryar_NEO و M A H R A D عزیز شما چون حرفه ای هستین اهل اور کلاک هستین ولی کاربرای معمولی زیاد تو کار اور نیستن من الان کامپیوترم رو حدود 3 سال دارم ولی اصلا اور نکردم
راستی جناب Shahryar_NEO این ادرسی که گفتین abit هم سفارش بدیم برامون میاره
این abit با m2n-e فقط تو اور تفاوتشون حس میشه یا تو حالت معمولی هم همین جور
در ضمن مین ASUS - M2N-SLI Deluxe به نظرم خوب میاد نه Asus M2N-SLI
कभी हार
دوست عزیزم از نظر قیمتی دو مادربورد که شما گفتید فرق دارند !
ببین در کل هر دو مادربورد خوب هستند ! ABIT K9N-Ultra و Asus M2N-E اما میگم ببینید از نظر بنچ مارک ایسوسه ضعیف تر بود در بعضی از موارد هم گزارش مشکل شده اما ببینید در کل ایسوس و این مادربورد به دلیل داشتن تکنولوژی های ایسوس و گارانتی خوب به تمامی کاربرانی که کار معمولی دارند پیشنهاد میشه !
ABIT هم قوی تره اما خوب بالاخره گارانتی ایسوس و شهرت اون را نداره ! ولی دقت کن من تا الان 8 ساله کامپیوتر دارم هیچ وقت مادربوردم با هیچ برندی مشکل پیدا نکرده !
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
میشه منظور شما رو هم از کار حرفه ای و معمولی بدونم؟
آخرین ویرایش توسط MOHAMMAD1 در تاریخ 10-05-07 انجام شده است
कभी हार
ببین عزیزم من این طوری بررسی میکنم که اگه طرف کامپیوتر را برای گوش کردن آهنگ ( به صورت عادی ) - جستجو و دانلود و در کل کارهای معمولی و عادی بخواد میگم این کاربر معمولی هست اما برای اورکلاکینگ و کارهای سنگین صدا و در کل کارهای تخصصی و فراتر از کارهای عالی حرفه ای میگم ( حالا این کار میتونه از اورکلاک باشه ته برنامه نویسی پیچیده ! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال میگم من خودم مادربوردم GigaByte K8NF-9 هست این مادربورد در کار های عادی هیچ مشکلی از خودش نشون نمیده اما در اورکلاک و بعضی های کار های دیگه ( به خصوص در صدا ) کارت صداش جواب کارم را نمیده...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
اگه بنچی پیدا کردین که m2n-e با abit kn9 ultra نه sli مقایسه شده باشه بزارین
من دیدیم asus رو با sli abit مقایسه کردین
در ضمن اصلا اهل اور نیستم و معتقدم کار درستی نیست چون اگه بود شرکت باس رو بالا میبرد تا فرکانس زیاد شه
کار سنگینم بازی هست ولی بازی های سنگین
|
|
कभी हार
دوست عزیزم میگردم برات پیدا میکنم ! اما دقت داشته باش در کار حرفه ای چیپست اولترا معمولا قوی تر از SLI هست ( در یک کارت البته ! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اورکلاک هم همچین چیزی نیست !
ممنون
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
یک سؤال دیگه داشتم ، مادربردی که چیپستش nVIDIA هست ، مثلا همین M2N-E ، اگر کارت گرافیک ATI روش نصب کنیم که مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
Administrator
نه عزیز مشکلی نداره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mynobar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
نه عزیزم مشکلی نداره...
قربانت شهریار
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks