AMD>INTEL (02-03-17)
خوب فقط می تونم بگم خدا رو شکر تو زرد از آب در نیومد فقط امیدوارم پتانسیل داشته باشه برای ادامه.
ولی نظر شخصیم این هست که هنوز که هنوز AMD نزدیک 20 الی 30 درصد از در معماری عقبتر از اینتل هست. و تمامی بنچمارک های سینگل کور این رو نشون می دن. هرچند که با قاطعیت نمی گم چون هنوز بنچمارک سینگل کور در فرکانس برابر کابی لیک و رایزن ندیدم ولی با توجه به قابلیت اورکلاکینگ بهتر کابی لیک می شه رو همون حرفم حساب کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-03-17)
خیلی بهتر هم نیست کابی لیک .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رایزن با 8 هسته کامل تا 5.2 اور شده . نتیجه عالی بوده
DOOM999 (02-03-17), lorn (02-03-17), SajjadKhati (02-03-17)
سلام
من آخر نفهمیدم
چند مدت پیش شهر سخت افزار ، به نقل از یه سایت دیگه ، AMD رو با اینتل مقایسه کرد و ویدئویی گذاشت از گیم ها که AMD توی گیم چند فریم بیشتر از رقیبش بود (فکر کنم مدل پردازنده 1800X بوده باشه)
ولی الان خودش و باز هم بعضی از سایت ها ، خلاف شو توی گیم میگن!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع
آخرین ویرایش توسط xaxi در تاریخ 02-03-17 انجام شده است
SajjadKhati (02-03-17)
بررسی ها هر چه بگذره بهتر خواهند شد . هم به دلیل بایوس های جدیدی که سازنده ها بروز رسانی میکنند و هم مسائل نرم افزاری مثل درایورها و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (03-03-17), SajjadKhati (02-03-17)
در ریویو ها اندک صحبتی که درباره اورکلاک میشه این بوده که خیلی آماده نیستن بایوس ها، و اکثرا به چیزی بیشتر از 4.0-4.1 نرسیدن با کولرهای معمول یا آبی. شاید با بهتر شدن بایوس ها (یا یادگیری افراد - چون پلتفرم جدید هست) این وضعیت بهتر بشه ولی همین مسئله باعث میشه حداقل یک نفر مثل من که قصد آپگرید به رایزن داشت فعلا دست نگهداره.
چون این پردازنده ها 95 وات بودن امید این بود که خوب اورلاک بشن ولی اگه اورکلاک معمول 24/7 در حد همین 4.0-4.1 باشه واقعا ناامید کننده است. امیدوارم حداقل بشه به 4.5 گیگاهرتز رسید. من حتی امیدوار بودم بشه با 1800X به 4.9 یا 5 گیگاهرتز رسید. من الان با 5820K خودم از 3.3 راحت رسیدم به 4.4 گیگاهرتز که افزایش 33 درصدی است و چنین چیزی از اینتل در X99 معمولا انتظار میره. برای رقابت باید AMD این رو هم فراهم کنه. حداقل 25 درصد.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
nima_hl (03-03-17), SajjadKhati (02-03-17)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
چی شده؟
الان توی سایت زدن که تا بالای 5 (احتمالا 5.2 اگه اشتباه نکنم) اورکلاک اش کردن که!
حدود دو هفته ی پیش
اون اورکلاک زیر LN2 بوده. چیزی که من گفتم هیچ ربطی به این نداشت و مربوط به اورکلاک پایدار برای کاربرد شخصی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
SajjadKhati (03-03-17)
AMD Ryzen 7 1800X Overclocked to 5802 MHz with all cores active
der8auer`s CPU Frequency score: 5802.93 mhz with a Ryzen 7 1800X
DOOM999 (03-03-17), lorn (02-03-17), SajjadKhati (03-03-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا کمال احترام ولی هنوز راه دارن تا به فرکانس 7.3xx زیر نیتروژن برسن. فرکانسی که در حال حاضر کابی لیک بهش رسیده و هنوز امکانش هست 100 الی 200 مگاهرتز جا داشته باشه برای پیشرفت چون پلتفرم تازه واردی هست و قطعا بچنامبرهای بهترش تولید خواهند شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طرفی هم پردازنده های 4 هسته ای بدون IGPU برای پلتفرم X299 اینتل تایید شدن و بنظر می رسه که هم خنکتر باشن هم بیشتر اورکلاک شن
به احتمال زیاد پاسخ دندان شکن اینتل در پلتفرم X299 گنجانده خواهد شد (بین 6 الی 9 ماه دیگه) و می تونم قول بدم که دوباره شاهد این خواهیم بود که اینتل رقابت رو با amd به پلتفرم سری X موکول می کنه و دوباره سری Z به حاشیه رونده می شه
البته اگر یادتون باشه یکبار دیگه اینتل این کار رو انجام داد و اونم وقتی بود که چیپستهای x58 و p55 روانه بازار شدن و همیشه پلتفرم p55 زیر سایه و پرچم X58 بود
AMD>INTEL (03-03-17), SajjadKhati (03-03-17)
16 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 16 میهمان)
Bookmarks