برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ryzen 5 1600
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ryzen 5 1600
اون که احتمالا خرداد یا تابستون میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salar.sa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزی که بشه بعد تعطیلات خرید...
__________________________________________________ __________________________________
پ.ن: راستی این باکس رایزن که مادربرد msi هم توش هست و چوبیه جریانش چیه همه دارن!؟
پ.ن 2 : دوستان نفرمودین که آیا فن به همراه پردازنده ها هست یا خیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این ها باکس هایی هست که شرکت AMD به سایت های معتبر جهانی برای بررسی این پردازنده ارسال نمودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-بله تمام پردازنده ها دارای خنک کننده هستند . البته متناسب با نوع پردازنده خنک کننده فرق میکنه .
DOOM999 (18-03-17), EHSANRF (18-03-17), luck (17-03-17), SajjadKhati (17-03-17)
کاربر فعال انجمن سختافزار
من راجع به خنک کننده های جدید amd چیز زیادی نخوندم فقط عکس هاش رو دیدم البته میدونم خیلی خوب هستند. به نظر شما کولرهای استوک خود amd میتونه Boost Clock و XFRرو به خوبی ساپورت کنه یعنی دمارو کنترل کنه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 18-03-17 انجام شده است
AMD>INTEL (19-03-17), SajjadKhati (18-03-17)
داداش بقیه از نظر من ارزش خرید ندارن من واسه گیم میخوام واسه گیمم یه 4/8 هسته ای کفایت میکنه من 6/12 هسته ایشو میگیرم نیازمو برطرف میکنه یکمم بیشتره
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks