يك بار clear cmos كنيد به احتمال زياد مدل رو اشتباه فلش كرديد . بايد ببريد گارانتي
|
|
کاربر شهرسختافزار
ميشه بگين clear cmos رو چطور بايد انجان بدم ؟
کاربر شهرسختافزار
ميشه بگين چطور بايد clear cmos رو انجام بدم ؟
عضو VIP شهرسختافزار
روی مادر بردت کنار باتری 2 تا پین هست با یک چیز فلزی ( مثل پیچ گوشتی ) اون دوتا رو به هم اتصال بده .
روی عکس نشون دادم .
ولی احتماله اینکه مادربرد برگرده کمه . ( باید بره گارانتی )
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
کاربر شهرسختافزار
سلام . ميشه بگين بايوس از دست رفته واسه مادربورد گيگا رو چطور ميشه بازيابي كرد ؟ من خواستم بايوس رو آپديت كنم ولي الان ديگه سيستم بوت نميشه. بايوس مادربوردم پريده.
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان گرامی و جناب ایرانی
بنده آپدیت بایوس مادربورد ePox EP-MF4-J3
رو می خوام آخرین آپدیتی که براش پیدا کردم برای سه سال پیش بود!
یه آپدیت جدید تر می خوام
یا تشکر فراوان
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید متشکرم
کاربر شهرسختافزار
1. من نمی دونم در کجا سوال هامو بنویسم ببخشید اگه تو پیام ها نوشتم. (یکی بگه کجا بنویسم)
2. از کجا بفهمم مادر بردم اسمش چیه تورو خودا یکی بگه؟
عضو VIP شهرسختافزار
شما با برنامه sisoft sandra و یا برنامه های دیگه نظیر everest و ... میتونید بفهمید مادربوردتون چیه !!! ضمن اینکه اگه دفترچش رو هم داشته باشید میتونید بفهمید !!! الان بهترین راه واسه شما اینه که یه عکس با دوربین دیجیتال یا گوشیتون از مادربوردتون بگیرید و در www.img.shahrsakhtafzar.com آپلودش کنید ... و بزارید اینجا ... تا ما بهتون بگیم مادربوردتون چیه !!! ولی بایذ عکست شفاف باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks