v_civil (19-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
v_civil (19-01-09)
خب لطف میکنید یه مثال بزنید از مادربورد تو این سری (گرافیک آنبورد) و cpu مخصوصش رو هم بگید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت مجوع زیر 130 تومن بشه.
معدل گرافیکش رو هم تو گرافیکهای معمولی بگید ممنون میشم
|
این سیستم ای ام دی چطوره برای من ؟
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200+
مادربورد هم ASUS - M2N68-AM
این دو تا سریعتر هستن و بهتر واسه من که فقط کاربردم فیلم و اینترنت و دانلوده و سرعت میخام یا همون سیستم اینتل 5200 و جی31 ؟
چون این دو تا حدودا 140 در میان. فقط نمیدونم این مدل از ایسوز گرافیک آنبورد داره یا نه؟
بله دوست عزیز این سیستمی را که نوشته اید برای کاربردهای مالتی مدیا بسیار سریع تر از اینتل عمل می کنه (همونطور که گفتم سرعت بوت بالا ، اجرای سریع برنامه ها و سایر کارهای مالتی مدیا) و اصولا اینتل قدرت بیشتری در انجام کارهای محاسباتی ، نرم افزارهای مهندسی و.... دارد و نمی تواند در مواردی که شما عنوان کردید سریع عمل کند (و این رو حداقل خودم تجربه کردم).
به همین دلیل منم پیشنهاد می کنم همین AMD رو بردارید که در اینجور کارها بسیار باصرفه تر می باشد و همونطور که گفته شد تراشه های گرافیکی مجتمع (OnBoard ) ای ام دی قوی تر از اینتل می باشد.
در رابطه با مادر بورد من M3A78-EH را پیشنهاد می کنم ولی شما هم باز پرس و سوال کن چون من آشنایی زیادی با مادربورهای AMD ندارم ولی در کل این مادربورد امکاناتش بیشتر از اونی هست که شما معرفی کردید.
تصمیم به خرید m.b: Asarock p43twins 1600....79t گرفتم. به خاطر امکاناتش مثل:
1- قابليت اوركلاك بيشتر چون تنظيم ولت و ... داره
2- ساپورت رم DDR2-1066
3- ساپورت رم DDR3
4- 6 خروجي براي صدا
5 - خروجي صداي ديجيتال SPDIF
6- پورت ساتاي اكسترنال
7 - اسلات گرافيك PCI-Express 2.0
8- يك اسلات بيشتر PCI
9- دو اسلات بيشتر PCI-Express
murizaki_2000 (19-01-09)
دوست عزيز ، شما با پول يه بنز مي توني چند تا Hyundai Azera بخري ، شايد Hyundai Azera سريعتر هم باشه. اما بنز از نظر كيفيت و جنسو پريب اطمينان چيز ديگست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من كاملا داري اشتباه مي كني. مادربوردي كه مي گي از نظر برند جهاني و كيفيت و ضريب اطمينان نسبت به معادل Asus و Gigabyte اصلا قابل قياس نيست. من توي يكي از ارگانهاي دولتي كه بيش از 10000 رايانه داره مشغولم و اگه بدوني وضعيت مادربوردهاي Asrock چقدر وخيمه(از اون بدتر Mercury) اصلا سراغش نمي رفتي.
از قديم گفتن هيچ ارزوني بي علت نيست و هيچ گروني هم بي حكمت نيست.
به نظر من گول امكانات اضافي Asrock رو نخور و از برند Asus و گيگابايت مادربورد تهيه كن.
v_civil (20-01-09)
من هر چی بیشتر روی مادربورد تحقیق میکنم گیج تر میشم!
روی بقیه قطعات زیاد مشکلی نبود.تقریبا همه یه چیزی میگفتن . ولی مادربورد نه!
من اول میخاستم g31 t m7 الیت گروپ رو بگیرم. ولی الان یه کارت گرافیک 8600 گرفتم و به گرافیک آنبورد احتیاجی ندارم. چیپ p43 میگفتن و میگن! از 31 بهتره که منطقی هم هست. اون جی 31 قیمتش 45 تومن بود.
الان تصمیم گرفتم 80 هزینه کنم برای مادربوردی که تا چندین سال ساپورتم کنه!
شما یه مادربورد 80 تومنی که ddr3 رو هم برای آینده ساپورت کنه و امکانات اون مادربورد بالا هم داشته باشه معرفی کنید از یه برند خوب که خودتون میدونید ممنون میشم.واقعا ممنون میشما !
چون همش دارم گیج و گیج تر میشم. شنیدم ایسوز خوبهاش قیمتش بالای 100 تومن هست که برام زیاده.
cpu من e5200 هست.(یعنی قراره باشه!)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزيز ، همين الان پردازنده هاي Intel Core i7 وارد بازار شده اند كه مادربوردهاش بالاي 350000 تومان هست. اونوقت شما مي خواي يه مادربورد 80000 توماني بخري كه تا چند سال ساپورتت كنه!!! شما فكر كردي اگه پول بيخود بدي و RAM DDR3 بخري اين باعث مي شه كه ديگه تا مدتها نخواي سيستمت رو عوض كني!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جهت اطلاع شما بگم كه RAM DDR3 هاي فعلي از نظر Lateny Time و كلا تايمينگ هنوز از DDR2 ها عقب هستند. قيمتهاي گزافي هم دارن. ضمنا چيپ ست مادربورد و پردازنده شما اگر با DDR3 هم سرعت نباشه هيچ لطفي نداره كه پول زيادي بديد.
نهايتا مطمئن باشيد هر مادربورد DDR3 بخريد كه DDR2 هم ساپورت كنه ، اگر يه زماني هم روش DDR3 بزاريد به هيچ وجه كارآيي واقعي DDR3 رو نخواهيد ديد(حتي اگر پردازنده شما باسش با DDR3 يكي باشه بازم از تمام كارآيي رم استفاده نمي شه)
چيپ Intel P43 بر اساس اظهار خود سايت اينتل(توي سايت www.intel.com مي تونين ببينين) ماكزيمم براي باس 800 رم و 1066 پردازنده طراحي شده. مادربورد Intel DP43TF (مال خودمم همينه) نمونه بارزي از استاندارد اين چيپه(اجازه اوركلاك نمي ده). اما Gigabyte و Asus تونستن با تكنيكهاي ويژه و تبحر خاصي كه در توليد مادربورد دارن اومدن و اين قابليت رو براي پردازنده تا باس 1333 (در حالت عادي) و 1066 رم (در حالت عادي) تغيير دادن و واقعا بدون مشكل هم كار مي كنه و جواب مي ده.
حالا شركت Asrock كه من اصلا قبولش ندارم (در پست قبليم توضيح دادم) و از نظر برند در جهان اصلا قابل قياس با ايسوس و گيگابايت نيست اومده و اصلا سري رم DDR3 به اين چيپ خورونده!!! مطمئنا يك مبدل گذاشته و فركانس رو به نزديكيهاي DDR2 كاهش داده. اصلا اين شركت در برابر Asus و Gigabyte حرفي واسه گفتن نداره. فقط اين فروشندگان هستن كه بخاطر سود بيشتري كه كه اين شركت جهت راه اندازي اين محصول در بازار بهشون ميده ، روي اين مارك و صرفا امكانات بيشترش تبليغ مي كنن.
بازم هر جور خودتون صلاح مي دونين.
اينو بدونيد وقتي RAM DDR3 قيمتش پايين مياد و بورس ميشه كه سري Core i7 بورس بشه و ارزون بشه و اون موقع اگه بخواين آپگريد كنين بايد بخاطر سوكت پردازنده ، مادربوردتونو عوض كنين. پس فعلا مادربورد DDR3 كارآيي نداره. اصلا من تضمين مي كنم كه مادربورد به درد بخور زير 100000 تومان اصلا پيدا نخواهيد كرد.
من بازم به شما GA EP31DS3-L رو پيشنهاد مي كنم كه قيمتشم 89000 تومانه.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 20-01-09 انجام شده است
v_civil (20-01-09)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جای زرد و قرمز پایین عکس چیه ؟ جفتش مال ddr2 هست دیگه؟
یعنی تا 4 تا رم رو ساپورت میکنه دیگه ؟
امکانات خاصی نداره ؟
ارزش این هزینه رو داره ؟(GA EP31DS3L P31 775 FSB1333 ATX 4DR1066 PCIE GL ::.. )
آره جفتش واسه RAM DDR2 هست. اين رنكها نشون دهنده خاصيت Dual Channel هست و بايد زوج رمهاي هم حجم و هم فركانس(و ترجيحا هم مارك) توي ماژولهاي هم رنگ گذاشته بشن تا سرعت كار با RAM تقريبا 5/1 برابر بشه.مثلا دو تا يك گيگ بزاري توي اسلاتهاي زرد رنگ. اينم لينكش:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2964
چند تاشو برات توضيح مختصر مي دم:
Dynamic Energy Saver Advanced
اين مادربورد بسته به توان مورد نياز قطعات ، مصرف برق رو به حداقل مي رسونه و در مواقعي كه قطعات كار خاصي انجام نمي دن برق اونارو به حداقل مي رسونه تا در مصرف صرفه جويي بشه.
The Industry's Leading All-Solid Capacitor motherboard Design
به علت بكاررفتن خازنهاي گرانتر جامد ، عمر اين مادربورد نسبت به مادربوردهايي كه خازن معمولي دارن(اكثر مادربوردهاي متفرقه) بيشتر خواهد بود.
DualBIOS™ - Patented Dual Hardware BIOS Protection
وجود باياس بك آپ: چنانچه اطلاعات باياس شما در اثر حمله ويروس و يا هر نوع انتخاب نامعقولي ، از بين بره اين تكنولوژي انحصاري گيگابايت باعث مي شه از روي باياس يدكي اطلاعات روي اصلي ريخته شده و سيستم دوباره شروع به كار كنه ، حال اينكه روي ساير مادربوردها (حتي ايسوس) اگر اطلاعات باياس بپره بايد ببري گارانتي تا دوباره فلش روي باياس انجام بشه و تا اينكارو نكني اصلا يستم روشن نمي شه.
Intel® High Definition Audio
كارت صداي 8 كاناله كه شامل 7 عدد Subwoofer و يك عدد Woofer باشه رو پشتيباني مي كنه.
و ....
نهايتا بازم عرض مي كنم اين مادربورد صرفا به دليل قرار داشتن كمپاني سازنده در بهترين برندهاي جهاني از ديرباز تا كنون و كيفيت و دوام معرفي كردم. اگر دنبال امكانات خاصي هستين توي اين برند بايد پول بيشتري بديد و يا نهايتا از يه برند ضعيفتر و پايين تر خريد كنيد.
فكر كنم تمام سعيمو كردم كه شما رو قانع كنم كه در انتخاب اشتباه نكنيد. ديگه تصميم با خودتونه.
v_civil (20-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks