cpu AMD Phenom II x2 Black Edition با شش مگ L3 کش فکر میکنم برا بازی بهتر باشه ضریب پردازنده هم برای اورکلاک بازه
کاربر شهرسختافزار
cpu AMD Phenom II x2 Black Edition با شش مگ L3 کش فکر میکنم برا بازی بهتر باشه ضریب پردازنده هم برای اورکلاک بازه
haman9122 (30-06-11)
عضو VIP شهرسختافزار
بله برای اورکلاک گزینه مناسبیه ، ولی تفاوتش در پست 11# بررسی شده ، و محدودیت بودجه هم اجازه خرید چهار یا شش هسته ای رو بهمون نمیده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آیا رزولوشن مانیتور دوستمون تو فریم گرفتن بازی تاثیر نداره؟
اگر 19 اینچ باشه رزولوشن کمتری داره و پردازش کمتر میشه درسته؟
عضو VIP شهرسختافزار
مانیتورشون اگر 19 باشه که گرافیک کارت انتخابی کاملاً جواب گو هست و اگر 22 باشه با تنظیمات متوسط بازهم جواب گو هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد تفاوت قیمت ندارند و 640 با فرکانس 3000 و 635 با فرکانس 2900 هستش.amd 635 سخت تر گیر میاد و 640 فراون تره
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور من lg f700p 19 inch گفتم شاید لازم باشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks