gigabye p35-ds3l اصلا مادربرد به درد بخوری نیست مخصوصا تو اورکلاک
Biostar Mainboard P35D2-A7 باید با توجه به قیمتش مناسب باشه برند های Elite و MSI هم تو همین رده قیمت زدند
در مورد سی پی یو چکار کنم
gigabye p35-ds3l اصلا مادربرد به درد بخوری نیست مخصوصا تو اورکلاک
Biostar Mainboard P35D2-A7 باید با توجه به قیمتش مناسب باشه برند های Elite و MSI هم تو همین رده قیمت زدند
Overclocker (28-07-08)
|
در مورد سی پی یو هم نظرتان را بفرمایید
به نظر من core2duo 4500 یا 2180 . البته اگر این dfi رو بگیری میتونی راحت 2180 رو اور کنی .من لینک چارت سایت تامس رو برات میذارم بتونی راحت تر تصمیم بگیری .
http://www.tomshardware.com/charts/processorsl
bynam (28-07-08)
کم کم خرجم بالا رفت گرافیک که شد 4850 سی پی یو رسیده به E7200 میگن مین ایسوز برای اینا خیلی خوبه اگه میشه یه مدل مناسب از لحاظ قیمت حدود 100 رو معرفی کنید در ضمن کراس فایر چیه در ضمن واقعا از لطفتون متشکرم
شما میتونین یه ASUS P5K SE به قیمت 100 تومن بگیرین یا یک ASUS P5K / EPU به قیمت 116 تومن
کراس فایر تکنولوژی از شرکت ATI هست که به طور خلاصه شما میتونین مثلا 2 تا کارت گرافیک از ATI رو به هم وصل کنین و از قدرت هردو کارت به صورت همزمان استفاده کنین
|
ایا بجز کراس فایر تفاوت دیگری هم در این دو تا هست در ضمن ایا کارت گرافیک ها باید هم مدل باشند یا دو تا متفاوت هم میشه
غیر از کراس فایر تفاوت های دیگه هم دارن که مشخص ترینش جنس PCB هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر هر کارت کراس فایر ساپورتی میتونه باشه
bynam (28-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks