Hamid2547 (14-03-10)
Hamid2547 (14-03-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم دقیقا این حرفو قبول دارم یعنی اصلا با خوانواده فنوم ها موافق نیستم و دقیقا خوانواده اتلون ایکس 2 های 4 هسته ای بهترین گزینه برای خرید هستند . مخصوصا در آینده که تمام برنامه ها روی این سی پی یو ها ی 4 هسته ای تمرکز بیشتری پیدا میکنند و بیشتر با این سی پی یو ها مچ میشند و به مرور زمان سی پی یوهای 2 هسته ای و فنوم ها مرخص میشند
موفق باشید
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
|
|
البته توجه کنید که مخالفت فقط با Phenom I هستش نه با Phenom II . و همچنین Phenom ها هم 4 هسته ای دارند و اینجور نیست که فقط Athlon II 4 هسته ای باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز متوجه هستم راستش من بیشتر به خاطر اینکه دل پری نسبت به فنوم 1 ها داشتم از فنوم 2 ها هنوز استفاده ای نکردم و در حال حاظرم از athlon2 *4 620 دارم استفاده میکنم و واقعا راضی هستم . و به نظرم فنوم 1 ها ساختار مناسبی نداشتن حالا فنوم 2 ها رو نمیدونم
موفق باشید
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
خوب حدود 60% از ATHLON II ها از همون معماری AGENA که مربوط میشه به نسل اول فنوم استفاده می کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا نارضایتی شما بیشتر به تکنولوژی ساخت پردازنده بر می گرده که در فنوم نسل اول 65 نانومتری بود که یکم حرارت مشکل ساز بود
اون 40% بقیه هم نسل فنوم 2 هستند که کش L3 اونها غیر فعال شده
شما می تونی بفهمی که پردازنده شما به کدوم نسل مربوط میشه که کار ساده ای هست
هیت سینک را بردار و به استپینگ پردازنده یک نگاهی بنداز
اگر استپینگ بصورت XXCXX بود یعنی حرف سومش C بود مربوط میشه به فنوم 2 ها که امکان آنلاک کردن کش L3 را هم با توجه به مادربرد دارید
ولی اگر A یا D بود که همون فنوم نسل اول هست که بصورت 45 نانومتری تولید شده
MVP (18-04-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks