به نظر شما یه cpu 2 هسته ای 3 گیگا هرتز قویتره یا یه cpu 3 هسته ای 2 گیگا هرتز ؟
جمع سرعت هر دو 6000 میشه .
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما یه cpu 2 هسته ای 3 گیگا هرتز قویتره یا یه cpu 3 هسته ای 2 گیگا هرتز ؟
جمع سرعت هر دو 6000 میشه .
|
|
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masi mc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید دوست عزیز؟! چطوری شما سرعتش رو حساب کردین که شده 6000!!!!
داداش نحوه محاسبه سرعت چند هسته ای ها این طوری نست
مثلا اگر بخواهید یک چاهی رو حفر کنید اگر با دونفر باشید 10 ساعت این چاه به اتمام می رسه اما به نظر شما اگر بشن چهار نفر این چاه در 5 ساعت تموم میشه؟! برای پردازش هم چیزی شبیه به اینه
شما لطف کنید مدل سی پی یو رو ذکر کنید تا با دلیل و منطق گفته بشه کدوم یکی از این سی پی یو ها قوی تر هستن
چون که قدرت پردازنده ها به خیلی چیز ها بستگی داره که یکی از مهم ترینش معماری هسته سی پی یو هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
aadam (14-03-10), bloodthirsty (11-03-10), D J V A H I D (11-03-10), esyoo (11-03-10), Hamid2547 (14-03-10), kakihot (13-03-10), Labyrinth (11-03-10), nima_hl (11-03-10)
من با دیدن این کلی تعجب زدم !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودت یه کم فکر میکردی به تایپکت می خندیدی!
در کل اگر بخوای بسنجیم تو کارهای مولتی تردینگ دو هسته ای سریعتره و تو کارهای single threading اگر پردازش اطلاعات رو بشه موازی انجام داد بازهم دوهسته ای سریعتر اما اگر اطلاعات به هم مرتبط یعنی بعد از نتیجه پردازش اول پردازش دوم انجام بشه اینجا فرکانس تاثیر گزارتره اما اینایی که گفتم به اصطلاح رو کاغذ جواب میده و cpu با cpu فرق میکنه (از لحاظ معماری، کش و ..)، فرقشم انقدر زیاده که حرف اولم رو در اکثر موارد نقض میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masi mc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (14-03-10)
همه که همه چیزو مادزادی بلد نیستن که حالا ایشون اینطوری تصور کردن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (12-03-10), nima_hl (11-03-10), PUMAOC (12-03-10)
کاربر شهرسختافزار
phenom 8450
athlon ll 250
8450 رو فرض کنید سرعتش 2 گیگا هست
در ضمن معلومه که جمعشون میشه 6000
|
|
HWBOT SSA Member
عزیز جان من نمی خواستم شمارو مسخره کنم که، عزیز جان من یه مثال هم براتون زدم داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masi mc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد مدل سی پی یو های که معرفی کردین از دو خانواده جدا هستن(منظورم پلتفرم هستش یا همون سوکت سی پی یو) البته با پردازنده های ای ام دی کار نکردم اما برسی هاش رو دنبال می کنم. بین این دو پردازنده پردازنده athlon II 250 در بیشتر مواقع بهتر عمل می کنه و دارای معماری جدید تر و ساختار 45 نانو متر هست و در نتیجه خنکر تر خواهد بود و همچنین از لحاظ اورکلاک هم پتانسیل بیشتری داره.
کلا 250 پیشناهد میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Hamid2547 (14-03-10)
سرعت سی پی یو اینطوری حساب نمی کنن ! که مثلا جمع دوتا هسته با فرکانس 2000 میشه 4000 هزار !!!
DX400
خوب در هر کاربرد یکی از اینها قویتره
مثلا در گیم اگر بازی برای دو هسته ای طراحی شده باشه خوب هر چه فرکانس 2 هسته بیشتر باشه کارایی پرفرمنس و FRAMERATE در بازی بیشتر میشه
برای کاربردهایی که از تعداد هسته های بیشتر استفاده می کنه خوب فنوم 8450 سریعتر هست مثل 3DS MAX و VIDEO CONVERTOR ها
این طور هم نباید حساب کرد که مثلا یک 4 هسته ای که فرکانس هر هسته 2 گیگاهرتز هست مجموع سرعتش میشه 8 گیگاهرتز پس از یک دو هسته ای با فرکانس 3 گیگاهرتز در تمام کاربردها قویتر!!! چون من به راحتی مثال نقضش را میارم
Jagvar (13-03-10)
سلام
من شخصا با دوستمون ess_1362 موافق هستم . این 2 سی پی یو اگر هر دو از یک نسل بودن خیلی راحت تر میشد مقایسشون کرد ولی به هر حال باید دید تو چه برنامه ای میخواین مقایسه کنین چون عمل کرد هر کدوم از این سی پی یو ها تو برنامه ها متفاوت هست و بستگی به ساختار برنامه هم داره که بیشتر با 2 هسته ای رونتر باشه یا با 3 یا 4 هسته ای . ولی عملا چون من از هر دوی این سی پی یوها استفاده کردم تفاوت چندان فاهشی بینشون ندیدم البته اینم باید مد نظر داشت که مادربردها با هم متفاوت بودن و مادربرد اولیم چیپ پایین تر و مادربرد جدید چیپ بالاتری داشت که اینم بی تاثیر نمیتونه باشه
موفق باشید
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks