من فکر می کنم این سایتی که شما معرفی کردی معتبر نباشه به دلایل زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تصویر رو شما نگاه کن
a11.JPG
حالا این مشخصات i5-7400
فایل پیوست 19628
اینم مشخصات Ryzen 7 1800x
b2.JPG
فرکانس پایه Ryzen 7 1800x روی 3.6GHZ و فرکانس پایه i5-7400 روی 3GHZ است که تا 3.5 هم می تونه برسه یعنی همیشه روی 3.5 نیست ولی در اینجا یک امتیاز بیشتر از Ryzen 7 1800x آورده اگه فرض کنیم تا 3.5 هم رسیده باشه باید یک امتیاز کمتر می شد
اگه فرض کنیم نتایج این سایت معتبر و درست باشه یعنی ما دو نوع گیگاهرتر داریم یکی استاندارد اینتله و یکی استاندارد amd
در استاندارد اینتل 3 گیگاهرتز فرکانس پایه از 3.6 گیگاهرتز فرکانس پایه amd قوی تره و جالب تر اینکه Ryzen 7 1800x دقیقا 16 مگ کش داره در برابر 6 مگ کش i5-7400
شاید این رو بشه با همون مطلبی که من اشاره کردم که مثلا i3-6100 رو خیلی ها قوی تر از پردازنده 8 هسته ایه amd در سال های قبل می دونستن توجیه کرد
من یک چیزی هم توی نتایج این سایت پیدا کردم که باز هم عجیب به نظر می رسه
شما به این عکس نگاه کن
y1.JPG
پردازنده Ryzen 7 1700x با قیمت 350 دلار قوی تر از پردازنده i7-6850k با قیمت 595 دلاره
به نظر من تنها راهی که می شه فهمید قضیه از چه قراره اینست که چند تا از این سایت هایی که سی پی یو ها رو تست می کنن و نتایج رو به صورت جدول قرار میدن پیدا کنیم و ببینیم رتبه بندی ها به چه ترتیبه
اگه مثل لینکی که قبلا قرار دادی لینک سایت های اینچنینی رو داری لطفا قرار بده بررسی کنیم تا بین اینتل و amd انتخابمون رو بکنیم

Bookmarks