برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنونم از همه دوستان
آقا محسن اون مادربردی که 450 تومنه و 99درصد ویژگیهایمورد نظر رو داره رو می شه معرفی کنی
سی پی یو هم i5-7500 مد نظرم بود که لیون نداره چون می خوام همه قطعه ها رو از یک فروشگاه بخرم و یک هزینه برای آوردنش بدم
لیون سی پی یو رایزن نداره و کلا من از amd خوشم نمیاد و بهش اطمینان ندارم و اگه فرض رو بر این بگیریم که رایزن خیلی خوبه، مادربردهاش هم همین ویژگی هایی که مادربردهای 1151 دارن رو پشتیبانی می کنن
من اصلا تا به حال یک صفحه از سایت amd رو باز نکردم حالا شما i5-7500 رو در نظر بگیر کدوم رایزن هم قیمت این توبازار ایران می تونه این پردازنده به این قدرتمندی رو شکست بده من قبلا از بچه های فروم سخت افزار پرسیده بودم در این مورد که گفته بود i3-6100 پردازنده 8 هسته ای amd رو شکست میده
اگه حتی فرض رو بر این بگیریم که رایزن بتونه قدم به قدم i5-7500 حرکت کنه مادربردی که همه اون 99درصد ویژگیهای بالا رو داشته باشه و به رایزن بخوره از نظر سوکت کدوم مادربرده چون تو این فروم و حتی فروم های دیگه کسی از مادبورد های amd چیزی نمی دونه همین الان هر تاپیکی رو ببینی چه در این فروم و در فروم های دیگه همه سیستم های پیشنهادی بر مبنای سی پی یو های اینتله
یه سوالی هم برام پیش اومده که هر فرومی رو می خونی همه رم GSkill پیشنهاد میدن ولی اصلا رم جی اسکیل دیگه تو بازار نیست شاید تک و توک مدل های قدیمش باشه حتی لیون هم دیگه نداره به نظرت جی اسکیل از بازار ایران جمع شده چون من حتما می خوام جی اسکیل بخرم

Bookmarks