سیستم فعلی
cpu: AMD- 1.8 ghz-Athlon 64 bit 3000
main: MSI - 7025
ram: 1 (512*2) g-DDR
vga: nvidea -FX 5500-256 mb
power: Pascal - 500W - ATX 12V
HDD: Sata
DVD Writer: LG
میخوام یه صفایی به این سیستمم بدم اول از همه
بودجه : 800 تومان نهایت
کاربرد: من همه کار که بتونم با کامپیوتر انجام میدم از بازی گرفته تا وبگردی ، آفیس ، ادیت فیلم نه در حد حرفه ای ، کانورتور، اتوکد ، solidwork ,... البته بازی نه در حد امروز چی بازی اومده فردا قراره چی بیاد بازی خور نیستم
یه سیستمی میخوام که با سیستم قبلی ادغام بشه خلاصه قطعاتی که واجبه رو عوض کنم
1- گرافیگ نمیخرم اما در آینده امکانش باشه و نیاز شاید
2- زیاد اهل آپدیت سیستم زودبه زود نیستم ولی اگه امکانش باشه و فکر کنم که فلان تکنولوژی برام مفیده حتما" به فکر آپدیت میافتم
3- یه سیستمی میخوام که سریع باشه ، البته نسبت به سیستم فعلیم فکر کنم هر سیستمی بگیرم برام عالیه...!!
4- طوری باشه که فردا بخوام ارتقاش بدم با هزینه زیاد روبرو نشم و بعضی قطعات غیر ضروری رو میتونم بعدا" بخرم - مثل رم 2 که فردا میتونم یه 4 یا بیشتر بگیرم یا کارت گرافیگ
فکر خودم اینکه
CPU Min , ram , و اگه نتونم از پاور فعلی استفاده کنم Power هم
رم زیاد مهم نیست فکرمیکنم 2 باشه فعلا" خوبه اینطور نیست؟
حالا موندم
1- یه مادربرد از سری 9 بگیرم با CPU مثلا" 3220 اینتل که تو آینده برام بهتر باشه-بدلیل ساپورت از رم ها با فرکانس بالا و CPu های نسل 5 ,...
2- یه مادربرد از سری 8 با CPU مثلا" 4150 اینتل که سرعتش و قدرتش بهتر باشه
و...
نکته: مهم هم نیس intel باشه یا AMD هر کدوم به دردم بخوره
* در کل منظورم اینکه بیشتر هزینه رو رو مادربرد بزارم یا CPU؟ یا نه برای هردوش به یه اندازه؟و...
** در ضمن لطف کنید یه قیمت برای هر قطعه سیستم فعلیم بگید تا هنگام فروش بدونم سیستمم چقدر ارزش داره؟
لطفا" کسانی که پیشنهادی دارن پاسخ بدن - یکم طولانی شد ولی از شما که خوندین ممنونم
با تشکر
Bookmarks