پاور من acbel 400 هست.جواب میده؟
پس شما رم دو 4 گیگ کنید و گرافیک رو 9600GT/9800gt-4770-4830 بسته به انتظاراتت از کیفیت و رزولوشن بازی البته 9550 بسیار قویه!بعدش -9450-9400 از ای ام دی هم 710 و 720
8200 هم خوبه و البته 6700 باز بهتره!
با این حال شما می تونی P45 بگیری بجای پی 43 ایسوز سری P5q بد نیست راستی شما پاو رت جوابگو هست؟چند واته؟
Chess Is Life
کاربر شهرسختافزار
پاور من acbel 400 هست.جواب میده؟
|
|
احتمالا ریل نیست و خیر بعید میدونم جوابگو باشه مخصوصا برای 9800 و 6600-6700 تازه اور هم میکنی؟!پاور من acbel 400 هست.جواب میده؟
آخرین ویرایش توسط arbabe.sayeha در تاریخ 14-07-09 انجام شده است
Chess Is Life
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. GA EP45UD3-R يکسري محاسن نسبت به GA EP43DS3-L داره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djvox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) چيپ جديدتر و به تبه آن اورکلاک بالاتر.
2) امکانات اتصال هاردديسک از خارج از کيس با پورتهاي موجود در پکيج مادربورد.
3) Dual Bios بودن .
و ...
ولي به نظر من ارزش نداره 60000 تومان بيشتر هزينه کنيد. همون EP43DS3-L بگيري بهتره. اما VGA رو اگر بتونيد افزايش بديد طبيعتا توي بازي بهتر عمل مي کنه. RAM رو هم اگر بکنيد 4 گيگ خوب خيلي بهتره. اما حدود 32000 تومان بايد بيشتر بديد تا به جاي دوتا 1GB Corsair DDR2/BUS800 دو تا 2GB Corsair BUS800 يگيريد. پردازنده هم حيفه که بشه 2 هسته اي!!! ببينيد برخي قطعات رو بعدا بدون ضرر مي تونيد ارتقاء بديد مثل RAM که مي تونيد بعدا اضافه کنيد. اما CPU و VGA رو اگه بخواين ارتقاء بديد اول بايد مال خودتون رو بفروشيد که حتما ازش کم مي کنن و هنگام خريد هم بايد به قيمت عرف بازار بخريد. پس پيشنهاد مي کنم سيستم پيشنهادي که ارائه دادم رو بدون کم و کاست فعلا بخريد و بعدا RAM رو ارتقاء بديد. اما اگر توقع بازي در حد بسيار خوب داريد بايد بيشتر هزينه کنيد و VGA و ارتقاء بديد.
سوالي بود در خدمتم.
در سته فقط اینکه برای باز ی اگه از مین و رم گرفته بشه و به گرافیک و پردازنده داده بشه خیلی بهتره در ضمن ایشون حتما باید یه پاور جدید بگیره که برا یاین قطعات و اورکلاک احتمالی یه 535 یا 585 گرین بسیار مناسبهدوست عزيز. GA EP45UD3-R يکسري محاسن نسبت به GA EP43DS3-L داره:
1) چيپ جديدتر و به تبه آن اورکلاک بالاتر.
2) امکانات اتصال هاردديسک از خارج از کيس با پورتهاي موجود در پکيج مادربورد.
3) Dual Bios بودن .
و ...
ولي به نظر من ارزش نداره 60000 تومان بيشتر هزينه کنيد. همون EP43DS3-L بگيري بهتره. اما VGA رو اگر بتونيد افزايش بديد طبيعتا توي بازي بهتر عمل مي کنه. RAM رو هم اگر بکنيد 4 گيگ خوب خيلي بهتره. اما حدود 32000 تومان بايد بيشتر بديد تا به جاي دوتا 1GB Corsair DDR2/BUS800 دو تا 2GB Corsair BUS800 يگيريد. پردازنده هم حيفه که بشه 2 هسته اي!!! ببينيد برخي قطعات رو بعدا بدون ضرر مي تونيد ارتقاء بديد مثل RAM که مي تونيد بعدا اضافه کنيد. اما CPU و VGA رو اگه بخواين ارتقاء بديد اول بايد مال خودتون رو بفروشيد که حتما ازش کم مي کنن و هنگام خريد هم بايد به قيمت عرف بازار بخريد. پس پيشنهاد مي کنم سيستم پيشنهادي که ارائه دادم رو بدون کم و کاست فعلا بخريد و بعدا RAM رو ارتقاء بديد. اما اگر توقع بازي در حد بسيار خوب داريد بايد بيشتر هزينه کنيد و VGA و ارتقاء بديد.
سوالي بود در خدمتم.
Chess Is Life
کاربر شهرسختافزار
کاملا موافقم. ايشون اگه بخوان اورکلاک کنن حتما پاور قويتري مي خوان. باخريد EP45UD3-R هم در صورتي موافقم که با قيمت 100000 تومان بده. بقيه مطالب رو هم که هم عقيده ايم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks