پاسخ: پردازنده - مادربورد - رم - VGA
پس شما رم دو 4 گیگ کنید و گرافیک رو 9600GT/9800gt-4770-4830 بسته به انتظاراتت از کیفیت و رزولوشن بازی البته 9550 بسیار قویه!بعدش -9450-9400 از ای ام دی هم 710 و 720
8200 هم خوبه و البته 6700 باز بهتره!
با این حال شما می تونی P45 بگیری بجای پی 43 ایسوز سری P5q بد نیست راستی شما پاو رت جوابگو هست؟چند واته؟
پاور من acbel 400 هست.جواب میده؟
نقل قول:
پاور من acbel 400 هست.جواب میده؟
احتمالا ریل نیست و خیر بعید میدونم جوابگو باشه مخصوصا برای 9800 و 6600-6700 تازه اور هم میکنی؟!
نقل قول:
یه سوال دیگه؟
این چطوره؟ GA-EP45-UD3R
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2921
قیمتش او ایران 135 هست.
نسبت به GA-EP43-DS3L مزیت خاصی داره یا الکی گرون تره به نظرتون؟
2- به نظرتون عاقلانه هست از پول cpu کم کنیم و به vha اضافه کنیم؟اگه بله پیشنهادتون چیه؟
دوست عزيز. GA EP45UD3-R يکسري محاسن نسبت به GA EP43DS3-L داره:
1) چيپ جديدتر و به تبه آن اورکلاک بالاتر.
2) امکانات اتصال هاردديسک از خارج از کيس با پورتهاي موجود در پکيج مادربورد.
3) Dual Bios بودن .
و ...
ولي به نظر من ارزش نداره 60000 تومان بيشتر هزينه کنيد. همون EP43DS3-L بگيري بهتره. اما VGA رو اگر بتونيد افزايش بديد طبيعتا توي بازي بهتر عمل مي کنه. RAM رو هم اگر بکنيد 4 گيگ خوب خيلي بهتره. اما حدود 32000 تومان بايد بيشتر بديد تا به جاي دوتا 1GB Corsair DDR2/BUS800 دو تا 2GB Corsair BUS800 يگيريد. پردازنده هم حيفه که بشه 2 هسته اي!!! ببينيد برخي قطعات رو بعدا بدون ضرر مي تونيد ارتقاء بديد مثل RAM که مي تونيد بعدا اضافه کنيد. اما CPU و VGA رو اگه بخواين ارتقاء بديد اول بايد مال خودتون رو بفروشيد که حتما ازش کم مي کنن و هنگام خريد هم بايد به قيمت عرف بازار بخريد. پس پيشنهاد مي کنم سيستم پيشنهادي که ارائه دادم رو بدون کم و کاست فعلا بخريد و بعدا RAM رو ارتقاء بديد. اما اگر توقع بازي در حد بسيار خوب داريد بايد بيشتر هزينه کنيد و VGA و ارتقاء بديد.
سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
دوست عزيز. GA EP45UD3-R يکسري محاسن نسبت به GA EP43DS3-L داره:
1) چيپ جديدتر و به تبه آن اورکلاک بالاتر.
2) امکانات اتصال هاردديسک از خارج از کيس با پورتهاي موجود در پکيج مادربورد.
3) Dual Bios بودن .
و ...
ولي به نظر من ارزش نداره 60000 تومان بيشتر هزينه کنيد. همون EP43DS3-L بگيري بهتره. اما VGA رو اگر بتونيد افزايش بديد طبيعتا توي بازي بهتر عمل مي کنه. RAM رو هم اگر بکنيد 4 گيگ خوب خيلي بهتره. اما حدود 32000 تومان بايد بيشتر بديد تا به جاي دوتا 1GB Corsair DDR2/BUS800 دو تا 2GB Corsair BUS800 يگيريد. پردازنده هم حيفه که بشه 2 هسته اي!!! ببينيد برخي قطعات رو بعدا بدون ضرر مي تونيد ارتقاء بديد مثل RAM که مي تونيد بعدا اضافه کنيد. اما CPU و VGA رو اگه بخواين ارتقاء بديد اول بايد مال خودتون رو بفروشيد که حتما ازش کم مي کنن و هنگام خريد هم بايد به قيمت عرف بازار بخريد. پس پيشنهاد مي کنم سيستم پيشنهادي که ارائه دادم رو بدون کم و کاست فعلا بخريد و بعدا RAM رو ارتقاء بديد. اما اگر توقع بازي در حد بسيار خوب داريد بايد بيشتر هزينه کنيد و VGA و ارتقاء بديد.
سوالي بود در خدمتم.
در سته فقط اینکه برای باز ی اگه از مین و رم گرفته بشه و به گرافیک و پردازنده داده بشه خیلی بهتره در ضمن ایشون حتما باید یه پاور جدید بگیره که برا یاین قطعات و اورکلاک احتمالی یه 535 یا 585 گرین بسیار مناسبه
نقل قول:
در سته فقط اینکه برای باز ی اگه از مین و رم گرفته بشه و به گرافیک و پردازنده داده بشه خیلی بهتره در ضمن ایشون حتما باید یه پاور جدید بگیره که برا یاین قطعات و اورکلاک احتمالی یه 535 یا 585 گرین بسیار مناسبه
کاملا موافقم. ايشون اگه بخوان اورکلاک کنن حتما پاور قويتري مي خوان. باخريد EP45UD3-R هم در صورتي موافقم که با قيمت 100000 تومان بده. بقيه مطالب رو هم که هم عقيده ايم.