abit ip35برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط الیاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.....
abit ip35برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط الیاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.....
|
سلام الیاس جان ، به پی سی نتورک خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط الیاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اول باید بگید که CPU تون چیه ؟
چون شما یه مدل مین AMD Support رو با دو تا اینتل ساپورت مطرح کردید
سپاس
PCminister (21-04-08)
میخوام هم مادربرد بگیرم هم یه cpu جفتشون با هم به قیمت 150 تومن !!!! خوبست یا نه!!!!!!! سوالی نیست!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط الیاس در تاریخ 22-04-08 انجام شده است
p35t-a از ecs و پردازنده هم 2160 یا 2140 بگیر البته احتمالا یه 10 الی 20 هزار تومنی بیشتر میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
اگه بتونم تا 200 تومن جور کنم!!!! کدامین را پیشنهاد میکنی؟؟؟؟؟؟؟ همcpu و مادربرد!!!!!!
ps3
xbox360pc
اگه دوست عزيز تا 200 نتوانيد فراهم كنين مي توانين مادربورد
asus p5k.......130toman
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu intel 2160........65toman
يا
cpu intel 2180......80 فكر كنم چون قيمتشون پايين اومده....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الیاس (23-04-08)
|
من مادبرد IP35 از برنده ابیت رو پیشنهاد میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با پردازنده 2180 که گمونم بشه 200 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جواب ایمان بگم الان قیمت 2180 شده 80 هزار تومان پس با مین P5K میشه 210 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سید جان ، شما IP35 رو چند قیمت داری ؟ باید در همون حدود 125 تا 130 باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه ، چند تا از برتری های ABIT IP35 رو نسبت به ASUS P5K نام ببری ؟
قربانت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 23-04-08 انجام شده است
.
.
....
......
امير جان منم مي دونم 210تومن ميشه عزيز......../ گفتم يكم بزارن روش اين رو بگيرن به صرفه تره آخه..
================================================== ===
اين پست اسپم بيش نبود....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از پیشنهاد تتون خیلی ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظر خودم ASUS P5K بگیرم بهتره > CPU رو هم یه کاریش میکنم!!!!!!!!! موید باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ps3
xbox360pc
I M A N (23-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks