به نظر من Abit IP35-Proدر اين رنج قيمت شما انتخاب مناسبي خواهد بود.
کاربر شهرسختافزار
به نظر من Abit IP35-Proدر اين رنج قيمت شما انتخاب مناسبي خواهد بود.
کاربر شهرسختافزار
تواین مادربرد را اگر با همین قیمت (قیمتی که سید امیر گفته یعنی 150) آکبند میتونی تهیه کنی 160 بفرست خودم میخرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سید امیر عزیز نتایج تست این دو تا مادربرد را براتون در تاپیک pcwizard گذاشتم خودتون تصمیم بگیرید.
باتشکر.
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 15-02-08 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
من خودم به شدت دنبال P5K-E هستم اگر گیر آوردم که هیچی میخرم اگر نه به احتمال 90 درصد P5K میگیرم
دلیلش هم توی همون تاپیک تست گفتم
ولی یک سوال داشتم DFI توی این رنج مین داره ( آقای مهندس احمدی )
چون من شنیدم ترکونده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عماد ایدی یاهوت رو برام پیام خصوصی کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سری P35 به جرات میتونم بگم که هیچ کارخانه تولید کننده مادربرد به گرد پای تنوع تولیدات DFI در این چیپست نرسیده
5 مدل تولیدی برای سلیقه ها و توانمندیهای مختلف:
1 - Blood Iron P35-T2RL
برای Userهای عادی
2 - LanParty DK P35-T2
برای Gamerهای عادی
3 - LanParty DK P35-T2RS
برای Gamerها و Userهای نیمه حرفه ای
4 - LanParty LT P35-T2R
برای Gamerها و Userهای حرفه ای
5 - LanParty UT P35-T2R
برای High End کارها
از سری سوم به بعد تمامی قطعات و خازنها Solid ژاپنی بوده
نکته مهم دیگه که بد نیست دوستان به اون توجه ویژه داشته باشند این است که تقریبا غالب 70% مادربردهای DFI در تایوان ساخته میشه که سری تولیدات P35 نیز همین گونه است.
مدل Blood Iron P35-T2RL هم ردیف Abit IP35-E
مدل LanParty DK P35-T2 هم ردیف Abit IP35
مدل LanParty LT P35-T2R بالاتر از Abit IP35 Pro به دلیل داشتن 3 اسلات کارت گرافیک و کارت صدای قدرتمند .
پیشنهاد میکنم مشخصات بردهای DFI رو بهتر بشناسید و اونها رو با قابلیتها و قیمت تولیدات سایر برندها کاملا مقایسه کنید/
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks