Overclocker (18-06-08)
منظورتون از این قیمت دادن چی بود سید امیر عزیز؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستشو بخوای به نظر من خرید مادربرد دست دوم اصلا کار درستی نیست چون معلوم نیست نفر قبلی باهاش چکار کرده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد p35-ds3l من چون خودم باهاش کار کردم و تجربه اور داشت پیشنهاد کردم (تا حالا یک بار هم CC انجام ندادم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) الان هم داره در حالت اورکلاک با باس پردازنده 333 به مدت 2 ماه مداوم کار میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به نظر میرسه که IP35-E با توجه به قیمتش بهتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد IP35PRo باید بگم:
علاقه من به این برد بخاطر نتایجی هست که زمان عرضه از سایتهای معتبری مثل آناند و Xbit گرفت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من هرچی در سایتهای معتبر میگردم میبینم IP35PRO با بردهای قدرتمندی مثل p5k-deluxe و یا platinum از MSI مقایسه میشه! خبری از p5k-e نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مقایسه بین قیمت ip35pro و دیگر بردهای این بررسی دشته باشین حتما متوجه خواهید شد که این برد از بهترین بردهای سال 2007 با توجه به PP بوده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Overclocker (18-06-08)
Black Dragon عزیز چون تستهای AMD و Intell رو دیدم انتخاب اصلی من Phenom 9850 بود Q6600 در تست Prey فقط 9 fps در Frame قویتر از Phenom9700 بوده در حالی که Q6600 قیمتی معادل با Phenom9850 داره بی شک Q6600 با این تفاوت نسبت به Phenom9700 اصلا حرفی در مقابل Phenom 9850 نداره.این یه کم بی انصافیه که بگیم بی خیال AMD بشیم.من نمیگم Phenom ها در حد Core 2 Extreme هستن ولی با توجه به قیمتشون میتونن بهترین انتخاب باشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز من اگه Abit Kn9 Ultra بگیرم با یه Phenom 9850 چیز خوبی در میاد یا نه.چون مشکل CPU حل شد و Phenom 9850 رو گیر آوردم.
Overclocker (18-06-08)
|
دوست عزیز شما الان داغی متوجه نمیشی که چی میخری بعد که خریدی میگی لعنت بر AMD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پولمون رفت توی جوی آب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو هم در نظر داشته باش که Q6600 یکی از Cpu های قدیمی Intel هست نه حال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف و عقیده ی شما صحیح با توجه به اینکه همین الان هم من از AMD استفاده میکنم تا حالا در سطح خودش اشکالی رو در اون مشاهده نکردم.البته قدرت و مقام Intell رو در بازار منکر نمیشم.راستش یکی از عوامل اصلی اینکه Q6600 دلمو زد همین قدیمی بودن اونه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا به منچه هر چی دوست داری بخر از ما گفتن از شما نشنیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه آمدی مشورت کنی پس چرا حرف خودت حرف هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون شرح :
2:
3:
4:
5:
اگر خیلی از قدیمی بودنش ناراحتی میتونی Q9300 بخری !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (19-06-08), Labyrinth (20-06-08)
خیلی ممنون از راهنماییتون.به خاطر Chart ها هم خیلی ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من نمی دونم چرا بعضی افراد با AMD دشمنی دارن یکم با عدالت نظر بدین.به نظر من AMD از نظر قیمت و کارایی انتخاب اول هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز AMD Phenom واقعا انتخاب خوبی هستش.من 9850 رو خودم برای کسی جمع کردم واقعا علی هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks