منظورتون از این قیمت دادن چی بود سید امیر عزیز؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستشو بخوای به نظر من خرید مادربرد دست دوم اصلا کار درستی نیست چون معلوم نیست نفر قبلی باهاش چکار کرده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد p35-ds3l من چون خودم باهاش کار کردم و تجربه اور داشت پیشنهاد کردم (تا حالا یک بار هم CC انجام ندادم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) الان هم داره در حالت اورکلاک با باس پردازنده 333 به مدت 2 ماه مداوم کار میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به نظر میرسه که IP35-E با توجه به قیمتش بهتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد IP35PRo باید بگم:
علاقه من به این برد بخاطر نتایجی هست که زمان عرضه از سایتهای معتبری مثل آناند و Xbit گرفت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من هرچی در سایتهای معتبر میگردم میبینم IP35PRO با بردهای قدرتمندی مثل p5k-deluxe و یا platinum از MSI مقایسه میشه! خبری از p5k-e نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مقایسه بین قیمت ip35pro و دیگر بردهای این بررسی دشته باشین حتما متوجه خواهید شد که این برد از بهترین بردهای سال 2007 با توجه به PP بوده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
Bookmarks