برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کی گفته محمد جان من از ای ام دی بدم میاد عزیزم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من که طرفدارشم میگم الان خریدنش اگه میخوای ارتقاع بدی خوب نیست . ببین البته وریا جان هم راست میگه 4200 تا چند سال آینده کفاف کارت را میده با توجه به اینکه سیستم شما 2.8 هست بد میخرن درسته . پس من به شما پیشنهاد میکنم یکی از این دو تا را انتخاب کن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- فروش سیستمت الان و خرید یک سیستم اینتل با پردازنده ی E4400 یا E4300 و در صورتی که پولش داری E6300 . و در صورتی که نداری E4300 یا اگه میتونی E4400 بگیر بعد حالا اگه دیدی بعد کم اومد هم چند سال آینده یک E6400 بنداز روش که اون موقع هم کافی هست هم اینکه قیمتش اومده پایین ( باتوجه به ورود Quad Core ها . )
2- بازهم سیستمت را بفروش و صبر نکن اما این دفعه یک پردازنده ی AMD Athlon 64 4200+ X2 AM2 بگیر که تا چند سال دیگه کاریت نداره اما بعدش خیلی قابلیت ارتقاع عالی نداره ! ( داره ولی اینتل برای ارتقاع بهتره ) .
پپیشنهاد من پلن 1 هست ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks