عزیزم دیگه بالاتر از این نیست که من خودم طرفدار ای ام دی هستم به شما اینتل پیشنهاد میدم که ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیزم الان برای ارتقاع دادن و همه چیز اینتل بهتره چراکه با پول شما میتونید یک CPU E4300 خریداری کنید که بعد میتونید به سری های بالاتر از این خانواده ارتقاع بدین که خانواده ی بهتری هست نسبت Athlon 64 X2 چراکه از معماری جدید تر و بهتری برخوردار هست و ... . مادربورد هم اگه نمیخواین اون مادربورد گیگابایته که 15 تومن گرونتره را بخرید میتونید مادربورد Asus P5B را بردارید که 155 تومن هست حدودا . تازه اگه بازم نخواستین میتونید Biostar با برد P965 بگیرید . که 135 تومن هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس در خرید سیستم اینتل و پلتفرم اینتل شک نکن عزیزم .
گرافیک هم به نظر من شما 7600 جی اس کافیتون هست .
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks