دعوا اینجوری مزه نداره ما 2 به یک شدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز مگه سیستمهائی که 2-3 سال پیش تا بحال عرضه شدن الان نیاز به آپگرید دارن ؟
الان من سیستمی سراغ دارم که حدود 8-9 سال پیش خریداری شده و پردازندش بارتون 800 هستش ، هنوز که هنوزه داره کار میکنه
این پردازنده هر چقدر هم ضعیف باشه در حدود سمپرون قدرت داره و گمان نمیکنم برای کارهای معمولی که وحید جان فرمودند سال دیگه حتی 3-4 سال دیگه هم نیاز به آپگرید باشه
بحث ما این نیست که قطعات موجود رو با این مادربرد تعویض کنیم
بحث اینه که اگر شخصی برای کارهای روزمره میخواد سیستم بخره و با سیستمش کارهای سنگین مثل رندر یا بازیهای 3d نمیکنه این مین رو بخره یا به قول شما یدونه سمپرون
این مین گرافیک خوبی داره که مادربرد گرافیک آنبرد با این حدود قدرت باید 880 یا 890 باشه که این خودش مینیمم 80 تا 100 تومن بودجه میخواد
پردازنده e350 هم در حدود یدونه سمپرون 140 قدرت داره ( که سمپرون هم حدود 40 تومن قیمتشه )
پس عملا تفاوت آنچنانی بین قیمت وجود نداره
بنظر شما یدونه سمپرون 140 با یه مین 880 برای کسی که کارهای روزمره انجام میده سال بعد باید عوض بشه ؟
مگر مرورگر ها هر روز سبکتر و سریعتر از روز قبل نمیشن ، مگر قراره کیفیت تصاویر تا سال آینده از حد بلوریهای کنونی عبور کنه ، مگر کامپیوترهای 10 سال پیش در پخش موزیک مشکلی دارند ؟
یه نکته رو هم عرض کنم من خودم قطعا یدونه از این مادربردها برای خودم میخرم
دلیلش اینه که یه دستگاه من به صورت 7/24 روشنه و در حالت بی کاری 0.52 آمپر یعنی 114 وات مصرف میکنه اگر این سیستمم رو با یدونه از اینها تعویض کنم چیزی حدود 66 هزار تومن در سال صرفه جوئی میشه
برای کافی نتها هم بنظرم این مادربرد گزینه مناسبی باشه چون اونها هم معمولا ساعتهای زیادی تعداد زیادی سیستم روشن دارند که اگر در سال 30 هزار تومن (برای هر دستگاه) از مصرف برقشون کم بشه چون تعداد دستگاههاشون زیاده رقم قابل توجهی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جمع بندی : برای کسی که اهل بازی و کارهای گرافیک سنگینه یا با کامپیوترش در حد 2-3 ساعت در روز کار میکنه قطعا این مادربرد گزینه مناسبی نیست
ولی برای کسانی که کار زیادی با سیستم ندارند و ساعتهای طولانی سیستمشون روشنه گزینه قابل بحثیه
نظر شما چیه ؟

Bookmarks