پاسخ: نظر خواهی در مورد مادربرد Asrock E350M1
سلام.
نیما جان به نظر شما واقعا این مصرفی که شما اشاره کردید بهش ارزش هزینه اضافی + کاهش Performance رو داره؟ یعنی ارزش فدا کردن رو داره؟ این مقدار Watt که شما اشاره دارید اصلا به حساب نمیاد که بخواد ارزش هزینه کردن براش رو داشته باشه.
نقل قول:
به عبارت دیگه ترجیح میدین برق بیشتری مصرف بشه ولی پردازندتون قویتر باشه
به یک نکته اصلا اشاره نکردید..! وضعیت سیستم..!
سیستم شما همیشه در حالت 100% Load نخواهد بود در رابطه با سیستم که بنده اشاره کردم....ولی سیستم مورد نظر با توجه به فرکانس پایین تر همیشه نسبت Loading بیشتری داره در هر حالتی که نسبتا هم به صرفه نیست..؟! ( با توجه به کاهش عمر قطعات و مسائل جزئی که بخواهیم بحث کنیم در رابطش...)
نقل قول:
یعنی برای یک دوره یک ساله رقمی حدود 22 هزار تومان
ارزش داره به نظر خودتون؟ در سال...؟! یا شما ترجیح میدی سیستم شما بنا به گذشت یک یا دو سال مجبور باشید کل سیستم رو عوض کنید؟ نه با یک ارتقاء جزئی که صرفا مربوط به پردازنده میشه...؟!
اگر بخواهیم اینطور حساب کنیم:
شما برا این سیستم 150 تومن هزینه میکنید.
حال بعد از یک سال شما میخواهید سیستم رو ارتقاء برای پردازش بهتر/Gaming/3D تغییر بدیم.
در این صورت شخص مورد نظر چقدر ضرر میکنه؟ در طول سال 20 تومن اضافه هزینه کرده و حالا فقط باید 100 تومن هزینه پردازنده بده؟ یا یک سیستم که قبلا 150 تومن براش هزینه کرده رو بذاره کناره حدودا20% بیشتر از اون هزینه برای یک سیستم جدید هزینه کنه که فقط صرفا 20% افزایش Performance داشته باشه؟ (اقتصادی که شما در رابطه با اون بحث میکنید آینده نگرانه نیست و صرفا شما فقط دوره یک ساله یا 6 ماه رو میبینید..و صرفا فدا کردن Performance بالا به همراه قابلیت ها برای فقط 20 تومن سالانه که کمتر از این هم به طبع میشه)
نقل قول:
این محصولات واقعاً آینده هست نمایی از آنچه در آینده خواهیم داشت
این اشتباه رو شما هم مرتکب میشید وحید جان..
موفق باشید.
نقل قول:
این اشتباه رو شما هم مرتکب میشید وحید جان..
موفق باشید.
اتفاقاً برادر آرمان این اشتباه نیست این شروع یک رویه جدید هست بزودی شاهد افزایش کارایی در این ردیف محصولات خواهید بود
بردها کوچکتر با کارایی بسیار بالاتر آینده همینه داداش دیگه اگر خبر دیگری هست شما بگو!!!
ممکنه این سری برای شروع در این ردیف محصولات بازده کمی داشته باشد ولی به مرور زمان بهتر میشوند
به نظر من با توجه به میزان هزینه (جهانی) که صرف میکنیم همونقدر کارایی رو هم خواهیم داشت
نه وحید ببین اصلا بحث Performance نیست..
بحث این هست که صرفه جویی میکنیم یک سال بعد باید 2 برابر همون مقدار که صرفه جویی کردی روبزاریم برای یک سیستم جدید (یا قابل ارتقاع)....خوب اینکه فایده نداره...شما باید به خاطره 20$ حدودا چنیدن برابر پایان سال یا هر وقت دیگه برای پلتفروم جدید هزینه کنید...
نقل قول:
نه وحید ببین اصلا بحث Performance نیست..
بحث این هست که صرفه جویی میکنیم یک سال بعد باید 2 برابر همون مقدار که صرفه جویی کردی روبزاریم برای یک سیستم جدید (یا قابل ارتقاع)....خوب اینکه فایده نداره...شما باید به خاطره 20$ حدودا چنیدن برابر پایان سال یا هر وقت دیگه برای پلتفروم جدید هزینه کنید...
دعوا اینجوری مزه نداره ما 2 به یک شدیم :lol:
عزیز مگه سیستمهائی که 2-3 سال پیش تا بحال عرضه شدن الان نیاز به آپگرید دارن ؟
الان من سیستمی سراغ دارم که حدود 8-9 سال پیش خریداری شده و پردازندش بارتون 800 هستش ، هنوز که هنوزه داره کار میکنه
این پردازنده هر چقدر هم ضعیف باشه در حدود سمپرون قدرت داره و گمان نمیکنم برای کارهای معمولی که وحید جان فرمودند سال دیگه حتی 3-4 سال دیگه هم نیاز به آپگرید باشه
بحث ما این نیست که قطعات موجود رو با این مادربرد تعویض کنیم
بحث اینه که اگر شخصی برای کارهای روزمره میخواد سیستم بخره و با سیستمش کارهای سنگین مثل رندر یا بازیهای 3d نمیکنه این مین رو بخره یا به قول شما یدونه سمپرون
این مین گرافیک خوبی داره که مادربرد گرافیک آنبرد با این حدود قدرت باید 880 یا 890 باشه که این خودش مینیمم 80 تا 100 تومن بودجه میخواد
پردازنده e350 هم در حدود یدونه سمپرون 140 قدرت داره ( که سمپرون هم حدود 40 تومن قیمتشه )
پس عملا تفاوت آنچنانی بین قیمت وجود نداره
بنظر شما یدونه سمپرون 140 با یه مین 880 برای کسی که کارهای روزمره انجام میده سال بعد باید عوض بشه ؟
مگر مرورگر ها هر روز سبکتر و سریعتر از روز قبل نمیشن ، مگر قراره کیفیت تصاویر تا سال آینده از حد بلوریهای کنونی عبور کنه ، مگر کامپیوترهای 10 سال پیش در پخش موزیک مشکلی دارند ؟
یه نکته رو هم عرض کنم من خودم قطعا یدونه از این مادربردها برای خودم میخرم
دلیلش اینه که یه دستگاه من به صورت 7/24 روشنه و در حالت بی کاری 0.52 آمپر یعنی 114 وات مصرف میکنه اگر این سیستمم رو با یدونه از اینها تعویض کنم چیزی حدود 66 هزار تومن در سال صرفه جوئی میشه
برای کافی نتها هم بنظرم این مادربرد گزینه مناسبی باشه چون اونها هم معمولا ساعتهای زیادی تعداد زیادی سیستم روشن دارند که اگر در سال 30 هزار تومن (برای هر دستگاه) از مصرف برقشون کم بشه چون تعداد دستگاههاشون زیاده رقم قابل توجهی میشه :wink:
جمع بندی : برای کسی که اهل بازی و کارهای گرافیک سنگینه یا با کامپیوترش در حد 2-3 ساعت در روز کار میکنه قطعا این مادربرد گزینه مناسبی نیست
ولی برای کسانی که کار زیادی با سیستم ندارند و ساعتهای طولانی سیستمشون روشنه گزینه قابل بحثیه
نظر شما چیه ؟
حرف شما که کاملا درسته شکی نیست..
بحث من سره این هست که اگر شخصی تصمیمش عوض بشه و بعد از مدت یک سال بخواد 3D یا Gaming یا.....کار کنه....آیا ضرر نمیکنه؟ یا در آینده بخواد ارتقاع جزئی بده....یا هر چیز دیگه ای.....ضرری وجود داره یا نه؟
ممنونم...
نقل قول:
بحث من سره این هست که اگر شخصی تصمیمش عوض بشه و بعد از مدت یک سال بخواد 3D یا Gaming یا.....کار کنه....آیا ضرر نمیکنه؟ یا در آینده بخواد ارتقاع جزئی بده....یا هر چیز دیگه ای.....ضرری وجود داره یا نه؟
ممنونم...
اینجاست که میگن :
هر کسی خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6 :تعداد فایل پیوست
بهتره بحث پاورو بی خیال بشید و یه کم به کارایی جالبه
این سیستم نگاه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
می بینید که کارت گرافیک با پشتیبانی از DX11 و UVD3 ( که میتونه پردازش کدک هایی
مثل H264 DivX VC1 رو شتاب بده و در نتیجه CPU Usage کاهش شدیدی پیدا میکنه) داخل
CPU تعبیه شده و مشابه سندی بریج کنترلر PCI E هم داخل
CPU قرار گرفته
سرعت کلاک هم 1.6 هست که رقم فوق العاده پایینیه اما کارایی
فوق العاده در گیم ها واقعا جالبه که حتی Athlon ii 240 رو هم
با چیبست 880G ( گرافیک 4250 ) به راحتی مغلوب کرده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما متاسفانه در سایر تست ها عملکرد فوق العاده ای نداشته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب بازم بحث جا داره
ببینید درسته الان نسبت به 880G و AthlonII 240 2.8GHZ بهتر عمل کرده ولی تفاوت چقدره؟! D: برای کی 13fps با 17fps فرق داره؟ (یا کلا تفاوت 2fps) حالا بالاخره تفاوت هم محسوب کنیم آیا این تفاوت باز هم ضرر هنگام تعویض پلتفروم رو جبران میکنه؟
+
فرکانس پردازنده 1.6GHZ درسته؟ به همرانیک اسلات PCI-Express 2.0 4X این مقدار 4X کهاولا یک Limitation محسوب میشه به طور شدید...!
حالا ما فرض رو بر این میگیریم که از طرف PCI-Express Link محدود نشه...شما یک کارت گرافیک MainStream روی این مادربرد بزارید (حالا فرض رو برای Gaming میگیریم) فرکانس 1600MHZ که Limitation بزرگ محسوب میشه برای GPU درست نمیگم؟
قیمت مدل Asrock این پلتفروم حدودا 120$ هست..
سوالی که پیش میاد اینه که آیا برند های دیگه هم این پلتفروم رو با همین قیمت عرضه خواهند کرد؟ مثلا Gigabyte که حدودا 150$ هست وارد ایران بشه قیمت تا حدود 200 هزار تومن بالاتر میره! یا Asus / MSI/Biostar ....!
+
اگر بخوایم خیلی مو شکافانه بررسی کینم خیلی از کاربران داخل ایران احتیاج به اسلات های PCI دارند برای Modem 56K/Capture/ADSL Modem/DVB ...تهیه این قطعات از نوع USB Connector خودش هزینه بر خواهد بود برای اینگونه افراد که معمولا مصرف خانگی هم مربوط به همین موارد میشه.
نکته دیگر اینه که عجب برفی میاد D:
موفق باشید.
من میگم مقایسه با سیستمهای دسکتاپ مقایسه درستی نیست
شما دارید روی یک پلتفرم جدید یک تکنولوژی جدید یک سیستمی که قابل قیاس نیست بحث میکنید
این سیستم قرار نیست برای بازی ساخته بشه قراره به عنوان یک سیستم خانگی ساده ارائه بشه که بتونیم کارهای روزمره زندگی رو که عرض کردم قبلاً انجام بدیم
الان دیگه حداقل توی شهرهای بزرگ بیشتر از اینترنتهای پرسرعت که ارزون شده استفاده میکنند نیازی به مودم نیست. برای DVB آدم یک ر س ی و ر خوب با یک د ا ن گ میتونی هر چندتا کانال که دوست داری باز کنی
آرمان من حرفم اینه که شما باید این موضوع رو قبول کنی هر چیزی اولش قیمتش مشکل داره ولی به مرور زمان خوب میشه و این قطعه باز هم میگم گامی به آیندست برادر تا یکسال دیگه همین اندازه مادربرد با پردازنده قوی و گرافیک داخلی قویتر میاد که قیمتش هم مناسبه به همین خاطر ممکنه برای شروع کمی و کاستی داشته باشه اما میخوام این یکجوری به اون مغزت وارد کنی و بقبولونی برادر :دی
نقل قول:
ممنونم...
یه ضرر مثلا 40-50 تومنی میکنه ولی در عوضش 20-30 تومن پول برق این یکساله کمتر داده
مین رو میفروشه و یه مین و cpu قویتر میخره :lol:
ولی در حالتی که شما میفرمائید ممکنه روی پردازنده 10-20 تومن ضرر کنه ولی با اون 20-30 تومن پول برق بیشتر ، ضرر بیشتری متحمل میشه
محاسبه رو کف کردی ؟ :wink: