سلام خیلی ممنون بابت توضیحاتتون. من یه چندتا سوال دارم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول این که به من گفته شده بود چیپست های سری H و سری Z مناسب من هستن ولی با این توضیحاتی که شما دادین یعنی تنها تفاوت چهار سری چیپست متفاوت توی اورکلاک هست.پس اگه من نخوام اورکلاک کنم فرقی نمی کنه که از چیپست Z77 استفاده کنم یا حتی B75؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم این که دلیل این که همه این روز ها دنبال CPU ها و Motheboard هایی با قابلیت اورکلاک هستن چیه؟ آخه برای چه کاری آدم یه CPU ی Core i7 رو اورکلاک می کنه؟(منظورم اینه که آخه احتیاجی به این کار نیست!)
سوم این که در مورد رید کردن هارد میشه بیشتر توضیح بدین؟(من اولین باره که این اصطلاح رو می شنوم.البته با خوندن یه مقاله توی Wikipedia فهمیدم که این تکنولوژی مربوط به متصل کردن چند هارد به یکدیگر هست ولی جزئیاتشو نمی دونم)
چهارم این که شما فرمودین این مادربرد در صورت استفاده از پاور مناسب تا چند سال می تونه نیازهای منو برطرف کنه.منظورتون از پاور مناسب چیه؟(اگه توان پاور زیاد باشه مشکلی پیش میاد؟ اصلا به جز توان چه مشخصه ی دیگه ای در مورد پاور باید در نظر گرفته بشه؟)
و آخرین سوال هم این که پورت thunderbolt به جز استفاده از رزولوشن 4k چه استفاده ی دیگه ای داره؟
ببخشین این همه سوال پرسیدم.

Bookmarks