مین برد ابیت 90 و خورده ای باید باشه ( دقیق نمیدونم)نقل قول:
گرافیک هم میتونی XFX 8400GS بگیری که همون حدود 60 تومنه
البته اگه صبر کنی ممکنه گرافیکت پائین تر هم بیاد
سپاس
Printable View
مین برد ابیت 90 و خورده ای باید باشه ( دقیق نمیدونم)نقل قول:
گرافیک هم میتونی XFX 8400GS بگیری که همون حدود 60 تومنه
البته اگه صبر کنی ممکنه گرافیکت پائین تر هم بیاد
سپاس
ساسان جان شوخی میکنی ؟!نقل قول:
M2N-E عالی نیست ...
قیمتش هم زیاد شده که دیگه اصلا توجیهی برای خریدش نیست ...
دوست عزیز بودجه ایشون به 5200 نمیخوره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
چرا 5200 نمیگیری؟ 2 مگ cache داره. من 2 هفته پیش خریدم 136 با گارانتی فونیران. الان بازم پایین اومده.
مادربورد هم M2N-E گرفتم 110 تومن با گارانتی آسمان. البته 104 تومن هم گیر میومد اما به خاطر آشنایی با مغازه دار من همون 110 خریدم. VGA هم 7300GS از برند GIGA رو پیشنهاد میکنم. چون GIGA طراحی FANLESS داره. و مارک معتبری هست. خودم 7300GT گرفتم 82 تومن خیلی راضیم.
موفق باشی.
در مورد مادربرد هم که بالاتر گفتم ...
VGA هم با اومدن کارتهای ارزون قیمتی مثل 8400GS دیگه خرید 7300 عاقلانه نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مهراد جان گل کاشتی دوست من ... من فقط رو حساب دو چیز مادربرد ابیت kn9 ultra رو انتخاب کردم ... یکی سفارش و پیشنهاد مهراد گلم و دیگه این که worya ی عزیز روی همین مادربرد سی پی یوی 3600+ رو تا 2800 مگاهرتز آورکلاک کرده ! یعنی یک گیگاهرتز
در مورد سی پی یو هم اگه منطقی به لیست قیمت سی پی یوهای دوهسته ای "ای ام دی " نگاه کنید می بینید که از 4000+ به بعد قیمتشون الکی و بدون جساب زیاد میشه که ارزش خریدشون رو پایین میاره ... ضمنا دوست گل من ، که 5200+ رو پیشنهاد کردی سی پی یوی شما دوبل سی پی یوی من قیمت داره ... ولی من با کمی استفاده از تجریه و کمک گرفتن از دوستان خوبم در این فروم ... سی پی یوی شما رو می گیرم ! اونم با آور .... همون طوری که سی پی یوی 3600+ که بالا در موردش ذکر شد روی خیلی از سی پی یوهای بالانر از خودش رو کم کرد ... در مورد گرافیک هم خب اگه چیز خوب و خفنی باشه می تونم تا 70 بدم ... به شرطی که ارزشش رو داشته باشه ... فقط مهراد جان ، من نگرفتم منظورت از این جمله چی بود :
" البته اگه صبر کنی ممکنه گرافیکت پائین تر هم بیاد"
منظورت اینه که افت قیمت داره ؟ خب من در خرید سیستم عجله ندارم ... می تونم کمی صبر کنم این همه مدت با این سیستم گازوئیلی ساختم خب چند روز (یا حتی چند هفته ) هم روش ...
بچه ها در کنار کارت گرافیک در خرید رم هم بهم کمک کنید ... فکر نکم بیش از 50 تومن بتونم خرج کنم واسش ... فکر کنم دوتا 512 بگیرم خیلی خوب باشه تا از دوئال چنل هم استفاده کنم ... اما مدل و برندش با شما عزیزان ... از همه ی دوستان گلم که کمکم کردند و هم چنان خواهند کرد بسیار متشششششششکرم
وریا جان تا 2900 و خورده ای هم رکورد داره ... یعنی چیزی نزدیک به 1GHzنقل قول:
سی پی یوی 3600+ رو تا 2800 مگاهرتز آورکلاک کرده ! یعنی یک گیگاهرتز
منظورم افت قیمت بود ... چون گرافیک 8400 تازه اومده و هر محصولی اولش قیمت بالاتری دارهنقل قول:
فقط مهراد جان ، من نگرفتم منظورت از این جمله چی بود :
" البته اگه صبر کنی ممکنه گرافیکت پائین تر هم بیاد"
در مورد رم توصیه میکنم یکم بیشتر هزینه کنید ...نقل قول:
بچه ها در کنار کارت گرافیک در خرید رم هم بهم کمک کنید ... فکر نکم بیش از 50 تومن بتونم خرج کنم واسش ... فکر کنم دوتا 512 بگیرم خیلی خوب باشه تا از دوئال چنل هم استفاده کنم ... اما مدل و برندش با شما عزیزان ... از همه ی دوستان گلم که کمکم کردند و هم چنان خواهند کرد بسیار متشششششششکرم
میتونید دو تا رم Patroit 512MB 800 بگیرید که هر کدومش 30 تومنه و در مجموع میشه 60 تومن ...
این نوع رم CL5 هستند و یک سینک آبی هم دارن
سپاس
موافقم مهراد جان ... وقتی تو بگی این خوبه پس حتما خوبه ... پس دوتا رم patroit
رم های ocz چه جوری هستن ؟ خیلی تعریف میشه ازشون
گرون هستند ... به بودجه شما نمیخوره ( OCZ رو میگم)نقل قول:
راستی TwinMOS هم خوبه ...
خوب می دونی که آخرش حرف حرفه خودته ... یه رم به ما بگو که رفتیم خریدیم فردا بزنیم پدرش رو در آوردیم ... (زیر فشار آور بدبخت کم نیاره )
دوست عزیز توجه کن که x2 3600 های 6 ماه پیش با 3600 های الان فرق داره قبلا 2000 هرتز بودن الان 1800 .
در مورد رم هم twinmos بگیر تا از همه لحاظ خیالت راحت باشه.
البته 1800 نه !نقل قول:
دوست عزیز توجه کن که x2 3600 های 6 ماه پیش با 3600 های الان فرق داره قبلا 2000 هرتز بودن الان 1800 .
1900MHz هستند که در واقع 65 نانو اند و به جاش کششون 2 برابر شده ...
سپاس
این طور که من فهمیدم این ها قابلیت اور خوبی هم دارندنقل قول: