پاسخ: مشورت در انتخاب سی پی یوی مناسب
نقل قول:
سلام دوستان
اگر ممكنه براي مينبورد ga-p35-dq6 يه cpu از بين ليست زير پيشنهاد بديد
بين اين 4 مدل كدوم سي پي يو بهتره (در ضمن چرا مورد 3 از 2 گرونتره با اينكه speed دومي بالاتره)
1- Intel® Core™2 Quad Processor Q6600
2- Intel® Core™2 Duo Processor E6850
3- Intel® Core™2 Duo Processor E6700
4- Intel® Core™2 Duo Processor E6600
ممنون
دوست عزیز شما اهل اورکلاک هستید؟
و آیا در آینده هم قصد ارتقاء دارید؟
نقل قول:
دوست عزیز شما اهل اورکلاک هستید؟
و آیا در آینده هم قصد ارتقاء دارید؟
اقا مهرداد خواهشا كمك كنيد واقعا موندم چي بخرم
نه من اهل اوركلاك نيستم و الان هم ميخوام يه سيستم جمع كنم كه تا چند سال راحت باشم و از نظر قدرت تا چند سال مشكلي نداشته باشه و نميخوام ارتقا بدم.
چرا مورد 3 از 2 گرونتره با اينكه speed دومي بالاتره
ممنون
نقل قول:
اقا مهرداد خواهشا كمك كنيد واقعا موندم چي بخرم
نه من اهل اوركلاك نيستم و الان هم ميخوام يه سيستم جمع كنم كه تا چند سال راحت باشم و از نظر قدرت تا چند سال مشكلي نداشته باشه و نميخوام ارتقا بدم.
چرا مورد 3 از 2 گرونتره با اينكه speed دومي بالاتره
ممنون
با توجه به اینکه اورکلاکر نیستید و میخواید تا چندین سال هم اینو داشته باشید من بهتون Q6600 رو پیشنهاد میکنم که چهارهسته ای هست و آینده خیلی خوبی داره و میتونه پاسخگوی نیازهای شما باشه ...
ضمنا چون E6700 با اومدن E6750 و E6850 دیگه خریدار نداره قیمتش گرونه ... و کسی طرفش دیگه نمیره
شایدم فروشنده ها نسبت به Cut Price ها بی توجه بودند یا .....
سپاس
آها ... دلیل اصلی اینکه E6700 گرونه اینه که دارای مالتی پلایر 10 هست که برای اورکلاکرها ( از نوع Extreme !) مهمه
اقا مهرداد ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بديد چون نميخوام بعدا پشيمان بشم
چرا Q6600 با اينكه سرعتش نسبت به E6850 پايينتره كارايي بهتري داره و ايا در سرعت نسبت به E6850 كم نمياره و در كل مزيتش چيه
ببخشيد اگر زحمتي نيست راهنماييم كنيد
ممنون
مهراد جان ... من تا 50 تومن هم می تونم برای کیس و پاور بدم ... یه کسی تی وی ام دیدم بدنیست ظاهرش با پاور میده 30 تومن ... اینا پاوراش چه جوریه ؟ زور نداره که ارزونه ؟
نقل قول:
اقا مهرداد ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بديد چون نميخوام بعدا پشيمان بشم
چرا Q6600 با اينكه سرعتش نسبت به E6850 پايينتره كارايي بهتري داره و ايا در سرعت نسبت به E6850 كم نمياره و در كل مزيتش چيه
ببخشيد اگر زحمتي نيست راهنماييم كنيد
ممنون
Q6600 یک پردازنده چهار هسته ای هست و در تستهایی که Multi Core ساپورت باشن مسلما خودشو قوی تر نشون میده
در واقع Q6600 تشکیل شده از دو تا E6600 هست که با هم مرتبط شده اند و در کل یک چهار هسته ای رو ساخته اند
اما در تستهایی که Multi Core ساپورت نباشند معلومه که E6850 بهتر عمل میکنه چون کلاکش بیشتره و از FSB بالاتری (1333) استفاده میکنه
ولی چون همه برنامه ها و بازی ها دارن به سمت MultiCore پیش میرن عقل سلیم میگه که اولویت با Q6600 هست که در آینده وضعیت بهتری نسبت به E6850 خواهد داشت ...
سوالی بود در خدمتیم
سپاس
نقل قول:
Q6600 یک پردازنده چهار هسته ای هست و در تستهایی که Multi Core ساپورت باشن مسلما خودشو قوی تر نشون میده
در واقع Q6600 تشکیل شده از دو تا E6600 هست که با هم مرتبط شده اند و در کل یک چهار هسته ای رو ساخته اند
اما در تستهایی که Multi Core ساپورت نباشند معلومه که E6850 بهتر عمل میکنه چون کلاکش بیشتره و از FSB بالاتری (1333) استفاده میکنه
ولی چون همه برنامه ها و بازی ها دارن به سمت MultiCore پیش میرن عقل سلیم میگه که اولویت با Q6600 هست که در آینده وضعیت بهتری نسبت به E6850 خواهد داشت ...
سوالی بود در خدمتیم
سپاس
تایید میشه شما بهتره الان دیگه به فکر انتخاب بقیه قطعات باشی تا بتونی از یه سی پی یو قوی نهایت بهره را ببری.