ضمنا این مادربرد ابیت که مهراد داده دو تا اسلات پی سی آی اکسپرس داره ؟
دومی واسه چیه ؟
کارت گرافیک دوبل می خوره ؟
Printable View
ضمنا این مادربرد ابیت که مهراد داده دو تا اسلات پی سی آی اکسپرس داره ؟
دومی واسه چیه ؟
کارت گرافیک دوبل می خوره ؟
یکی از 3 تا مین را انتخاب کن .
1)abit kn9 sli
2) abit kn9 ultra
3) msi k9n ultra
هر سه مین بهترینها برای اور هستند در مورد اور هم مطما هستم از 3000 هم 3000ghz هست .
در ضمن اول نوشته بودی که کارت سخت افزاره که این سوالها از یه نفر که کارش سخت افزاره بعیده.
در مورد 2 تا pci مین abit هم سوال کرده بودی جوابش اینکه می تونی هم تکی و هم به صوردت sli گرافیک بزاری.
عزیزم اولا من 16 سالم بیشتر نیست و یک ساله که کار سخت افزار می کنم ... ضمنا مهارت من توی تجریه ایه که دارم ... اینو فراموش نکن
اما دوست گلم ، بلاخره من چیکار کنم ... ببین من نمی خوام پول مادربرد + سی پی یو از 180 بیشتر بشه
یه جوری بهم مشخصات بدین که قیمتش هم بخوره
اون مادربرد اولی 114000 تومنه
دومی رو قیمت ندارم
و سومی هم 98 تومن
که همشون از قیمت پایه ی من بیشترن ... ولی اگه شما میگین خوبن خب مشکلی نیست ولی دیگه نمی تونم 4400+ بگیرم ... مشکل من دقیقا همینه ...به نظر شما ضایع نیست 100 تومن پول مادربرد بدم برای یک سی پی یوی فرضا 3800+ ؟
راستی نظرتون درباره ی مادربرد گیگایی که دادم چیه ؟
و همین طور مادربردهای سری m2n ایسوز ؟
مثل اینکه این همه مدعی سخت افزار دلشون نمی خواد کمکی بکنن ... ! جالبه
سلام دوست عزیز خوش اومدی به انجمن PcNetwork :11():
من یکی دو هفته هست که از برند اینتل رفتم سراغ AMD و مادربرد و CPU خودم رو عوض کردم با مشخصات زیر :
1- مادربرد : Asus M2NE-Sli که با چیپ nforce 500 هستش و از دوتا گرافیک Pci-EX هم پشتیبانی میکنه
2- سی پی یو : +AMD Athlon 64 X2 4000 که 65 نانو هست و از سرعت قابل قبولی برخورداره
اولی با قیمت 101 هزار تومن و دومی با قیمت 74 هزار تومن مجموعا 175 هزار
تو پست اولت نوشته بودی که اهل اورکلاک هستی اما من چون اهل اور نیستم این مادربرد رو انتخاب کردم
اگه دوستان سخت افزار این مادربرد رو باسه اورکلاک تایید کنن فکر میکنم گزینه خوبی باشه:1. (3):
با تشکر
مهدی:1. (23):
این مادربرد شما که تو رایان صبا 120 هزار تومنه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از کجا گرفتید مادربرد و سی پی یو رو ؟
عزیزم قیمتهای رایان صبا با بازار خیلی فرق میکنه
من هر دوشون رو از بازار ایران تو تهران خریدم
اگه به نتیجه رسیدی و تو تهران هستین بگو آدرسش رو برات بزارم