دوستان ممنون از پیشنهاداتون اما امروز به ویستا پخش زنگ زدم و گفت که الان تا 1 ماه دیگه سری X رو ندارن منم بیاد سراغ abit or dfi برم اگه برند دیگه ای هم هست کمک کنید
نظرتون در موردquadgt 38 abit IX چیه؟
دوستان ممنون از پیشنهاداتون اما امروز به ویستا پخش زنگ زدم و گفت که الان تا 1 ماه دیگه سری X رو ندارن منم بیاد سراغ abit or dfi برم اگه برند دیگه ای هم هست کمک کنید
نظرتون در موردquadgt 38 abit IX چیه؟
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 24-07-08 انجام شده است
New Season
|
شما چرا اینقدر حول شدی الان میتونی یک مین خوب با 150 یا 200 بگیری اونم اصل مین با چیپ P45
:
P5Q یک مادربرد عالی ولی واسه اور نه ! EPU 6 Engine میتونی این مین را با قیمت 150 از ویستا بگیری !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P5Q-E هم یک مادر برد عالی و واسه اور EPU 6 Engine آخرت مین واسه شماست خودم این مین را دارم واقعا بهترین مادربرد هست تو این رنج و قیمت :200 هزار قیمتشه اگه مین درست و حسابی میخوای این بگیر !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالا ترش هست ولی باید صبرکنی ! مثلا Deluxe premium 3Deluxe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل این سری Q اسوس یکی از خفناکترین مین هاست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات بیشتر خواستی پیام خصوصی بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر می کنم عزیز اما من مادربورد الانم قیمتش و کیفیتش از این که گفتی بالا تره درسته amd هست اما خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دنبال مادربوردی میگردم که خیلی سر تر از این حرفا باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
از کی تا حالا مادربرد های مبتنی بر AMD از Intel قوی تره !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Maximum II Formula دیگه آخرت مادر هست !تو P45 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks