من نیاز مند خرید یک مادربورد خوب برای q6600 هستم ترجیحا از برند asus که تو بازار ایران با گارانتی ویستا پخش موجود باشه 3/5/87برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نیاز مند خرید یک مادربورد خوب برای q6600 هستم ترجیحا از برند asus که تو بازار ایران با گارانتی ویستا پخش موجود باشه 3/5/87برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
|
به PCnetwork خوش اومدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عنوان تاپیک ویرایش شد دوست عزیز
مبلغی را که میخواین برای مادربرد هزینه کنین چقدر هست؟
توضیحات بیشتری بدین
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
مبلغ تا 300,000 و خوب DDr2 or DDr3 تشکر!!!!!!!!!!!!!!!1
New Season
اگر منظورتون اینه که از هر دو نوع رم پشتیبانی کنه به نظر میرسه مادربرد X38A از Foxconn انتخاب خوبی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر به این ریویو دقت کنین میبینین که کارایی مناسبی را در مقابل رقیبش (Maximus Formula) از Asus داشته:
and sometimes beat its more expensive ASUS counterpart
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
اگر asus میخوای همون maximus انتخاب خوبیه . ولی این برد فاکسان هم برد بسیار خوبی هست . البته کلا بردهای کمبو که هم از DDR2 و هم DDR3 استفاده میکنند کلا پرفورمنس رم یک افت کمی دارد
|
به نظر من این مادر برد خوبیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Maximus II Formula
The exclusive gamer-oriented motherboard
- Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Quad / Core™2 Duo Ready
- Support Intel next generation 45nm Multi-Core CPU
- Intel® P45/ICH10R
- Dual-channel DDR2 1200/1066/800/667 Support
- SupremeFX X-Fi 8-CH Audio
- CPU Level Up
- Pin Fin Thermal Module
- Speeding HDD
دوستان ممنون از پیشنهاداتون اما امروز به ویستا پخش زنگ زدم و گفت که الان تا 1 ماه دیگه سری X رو ندارن منم بیاد سراغ abit or dfi برم اگه برند دیگه ای هم هست کمک کنید
نظرتون در موردquadgt 38 abit IX چیه؟
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 24-07-08 انجام شده است
New Season
شما چرا اینقدر حول شدی الان میتونی یک مین خوب با 150 یا 200 بگیری اونم اصل مین با چیپ P45
:
P5Q یک مادربرد عالی ولی واسه اور نه ! EPU 6 Engine میتونی این مین را با قیمت 150 از ویستا بگیری !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P5Q-E هم یک مادر برد عالی و واسه اور EPU 6 Engine آخرت مین واسه شماست خودم این مین را دارم واقعا بهترین مادربرد هست تو این رنج و قیمت :200 هزار قیمتشه اگه مین درست و حسابی میخوای این بگیر !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالا ترش هست ولی باید صبرکنی ! مثلا Deluxe premium 3Deluxe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل این سری Q اسوس یکی از خفناکترین مین هاست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات بیشتر خواستی پیام خصوصی بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر می کنم عزیز اما من مادربورد الانم قیمتش و کیفیتش از این که گفتی بالا تره درسته amd هست اما خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دنبال مادربوردی میگردم که خیلی سر تر از این حرفا باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks