دوست عزیز شما تو شرکت الماس یا دیجیتال کار می کنید ؟!؟! که این طوری صحبت می کنید یه مسئله ای هست که شما این طور با اطمینان صحبت می کنید!!!

من کاری به نظر شخصی ندارم اسوس در تولید فوق العادست اما گیگا در گارانتی

گیگا بایت اگه بخواد پیش نهاد بشه واسه گارانتی اواژنگ پیشنهاد می شه و اسوس هم به خاطر کیفیت در قطعات

نه دوست عزیز این حرف شما منصفانه نیست!

بنده نه اهل تعصب هستم و نه اهل تبلیغ!!!! موافق با گفتن واقعیت ها هستم

این حرف هایی که زدم هم کاملا مطمئن عرض کردم برای اینکه بهم این ها ثابت شده و واقعیت داره!

asus ی که به ایران می یاد همه چینی هستند و با سطح کیفی مختلفم وارد می شند! مدل های خوب و قدرتمند asus اکثرشون بی عیبند و بسیار عالی هم کار می کنن ولی مدل های پایین تر بعضی هاشون ایراد پیدا می کنند و معیوب میشن! اینکه واقعیت داره پس انکارش هم دلیلی نداره!

در عوض عمده محصولاتی که گیگا داده به بازار بی عیب ظاهر شدند و تازه خیلی هم خوب دارند کار می کنند. اینم یه واقعیته.

من هم 5-6 سال پیش یه مادربرد از گیگا و مدل معمولیش رو خریدم و این قطعه و برند ثابت کرد که واقعا مادربرد جون سختیه و در همه شرایط حتی یه مشکل کوچولو هم ایجاد نکرد. اینم یه واقعیته.

در ضمن من وقتی حرف از هر برندی مثلا گیگا و یا اسوس می زنم هیچ وقت در مرحله اول وضعیت گارانتی اینا رو در نظر نمی گیرم چون به یه اصل و یا شعار معتقدم و اون اینه که " گارانتی هیچ ارزشی ندارد در ایران مگر در مواردی! " رو این حساب من کاری به آواژنگ و یا دیجیتال و الماس ندارم. هدفم خود قطعه هست نه چیزه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و اما اینکه در یه نگاه میشه کیفیت قطعات یه مادربرد از asus رو فهمید. درسته و واقعا هم کیفیت مادربرد های asus عالی هست اما آیا همه مدل هاش همین جوری هستند؟؟؟!!! اینم یه واقعیه.

خب پس من چرا باید اینا رو نگم ؟؟؟!!و چرا باید بخاطر این حرفا شما منو محکوم کنید؟؟؟؟؟!