من 5-6 سال از مادربرد گیگا استفاده کردم!
بنظر من گیگابایت بسیار جون سخته و انصافا هم عمر زیادی می کنه!
یعنی با این مادربرد گیگایی که داشتم هر بلایی که فکرش رو بکنید به سرش تو این چند سال آوردم ولی یه آه کوچولو هم نکشید!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا مادربردهای خیلی خوبی هستند و این بهم ثابت شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اما حالا جالبش اینجاست که وقتی خواستم یه سیستم جدید بگیرم مادربردم رو از سری قدرتمند asus انتخاب کردم!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اونم بدلیل پیشنهادهای بی شماری که بهم شد و استدلال های مختلفی که در مورد این دو مادربرد داده شد!

معمولا اکثر افراد متخصص و باتجربه تو این کار حالا چه در زمینه فروش و چه در زمینه مصرف asus رو بدلیل قطعات بکار رفته با کیفیت عالی و امکانات بسیار زیادتر و متنوع نسبت به gigabyte قطعه برتری تو زمینه مادربرد می دونند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اما خب از طرف دیگه چینی بودن asus و مشکلاتی که در رابطه با بایوس و مسئله پریدن بایوس مادربردهای این برند داره و از همه مهمتر تعداد خرابی بیشتر قطعات آکبند asus نسبت به giga تردیدهایی رو در خرید مادربردهای asus ایجاد می کنه!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در کل بنظر من باید خودتون تصمیم بگیرید و مثل من ریسک کنید! یعنی انتخاب یکی از این دو مادربرد یه ریسکه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

که من کردم................!
دوست عزیز شما تو شرکت الماس یا دیجیتال کار می کنید ؟!؟! که این طوری صحبت می کنید یه مسئله ای هست که شما این طور با اطمینان صحبت می کنید!!!

من کاری به نظر شخصی ندارم اسوس در تولید فوق العادست اما گیگا در گارانتی

گیگا بایت اگه بخواد پیش نهاد بشه واسه گارانتی اواژنگ پیشنهاد می شه و اسوس هم به خاطر کیفیت در قطعات