یک مادربرد از اسوس که تو اور خیلی خوب جواب بده و فقط از اسوس باشه پیشنهاد برد های دیگه را نمیخوام
ddr2 pcie2.0 45nm support dual lan fsb1600
اینا رو ساپرت کنه ؟
و اگر چند مدل SLI پذیر هم بگید بد نیست ؟
یک مادربرد از اسوس که تو اور خیلی خوب جواب بده و فقط از اسوس باشه پیشنهاد برد های دیگه را نمیخوام
ddr2 pcie2.0 45nm support dual lan fsb1600
اینا رو ساپرت کنه ؟
و اگر چند مدل SLI پذیر هم بگید بد نیست ؟
|
من استریک دو فرمولا رو پیشنهاد میکنم فوق العاده قوی البته توی ایران هنوز نیومده اگر پول برات مسله نیست مین DDR3 بگیر با رم G-Skill باس 1000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت رمهاش گمونم 190 باشه دوگیگش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (23-05-08)
دوست عزیز
اگر یک مادر برد رو بشه راجع بهش حرف زد فقط DFI هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PcMAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا روت میشه بگی برد DFi دارم یعنی دیگه هر دلیلی داشته باشی که اسوس نخوای بخری
باید بری GIGABYTE بخری که حداقل با مشارکت اسوس ساخته شده باشه !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==============================
ویرایش شد !! برای بار چندم هست ، که بد صحبت میکنید !
در صورت تکرار ، برخورد خواهد شد !
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 24-05-08 انجام شده است
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم، شما در مورد مادربرها یا برند DFI شناختی داری...
از هر حرفه ای که بخواد بحث High End بودن رو مطرح کنه در مورد برندهای مادربرد بپرسی 2 تا برند رو اصلا فراموش نمیکنه : DFI , ABIT
و اینکه بهیچ عنوان مشارکت در ساخت مادربرد بین شرکتهای Asus , GigaByte وجود نداره.
کمی تحقیق در مورد این مواردی که گفتم، بد نیست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
murizaki_2000 (24-05-08)
من مشکل مالی ندارم ولی مشکلم یه طوره دیگه هست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 4 گیگ رم ddr2 دارم که باید به خاطر اونا برم مینddr2 ساپرت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بخرم
|
بسیار کاملا موافقم اصلا تا وقتی ABIT هست من تعجب میکنم که کسی پاشه بره ایسوز بگیرهاز هر حرفه ای که بخواد بحث High End بودن رو مطرح کنه در مورد برندهای مادربرد بپرسی 2 تا برند رو اصلا فراموش نمیکنه : DFI , ABIT
AMD Athlon™ 64 X2 6000+ @ 3014 MHz
Foxconn N5M2AA - Socket AM2
Point of View - 8400 GS 512 MB
PNY Tecnologies - 1GB DDR2 800
Seagate - 1000GB 7200.12
Green Vforce-685 Watt
Sony DVD+RW 20X
برو از چیپست P35بخر که هم DDR2 و هم DDR3 رو ساپورت میکنه قیمتهاشم خیلی ارزونهمن مشکل مالی ندارم ولی مشکلم یه طوره دیگه هست !!
من 4 گیگ رم ddr2 دارم که باید به خاطر اونا برم مینddr2 ساپرت بخرم
AMD Athlon™ 64 X2 6000+ @ 3014 MHz
Foxconn N5M2AA - Socket AM2
Point of View - 8400 GS 512 MB
PNY Tecnologies - 1GB DDR2 800
Seagate - 1000GB 7200.12
Green Vforce-685 Watt
Sony DVD+RW 20X
درمورد ابیت : مین های واقعا خوبی میزنه ولی این رو فراموشنکن توی ارایه مدل خیلی کند عمل میکنه بعلاوه سعی در پایین اوردن قیمت دارد که این جای بحث داره ولی در کل در دنیا چهار مادربرد مطرح هستن
DFI ، ایسوز ، گیگابایت ، فوکسکان این چهار برنده بهترین و جدیدترین های بازار + امکان اورکلاک بالا رو به کار بر میدن
من به شخصه طرف دار DFI و ایسوز هستم
یک نکته : هیچ وقت از روی اردات نظر ندهید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کمال سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا بالاخره یه نفر پیدا شد تا به این فن بوی ها بگه که اسوس گیگابایت دی اف آی و فاکسکان جزو بهترین ها هستند
من دیگه داشتم دیونه میشدم چون طرف میبینیه ابیت ارزونه و راحت پیدا میشه میگه اصل برد هست و چون سی پی یو ای ام دی داره و برد های خفن ای ام دی ساپرت ابیت فوقولاده ارزونه میگه رو دست ابیت
هنوز نیامده چون من خیلی باش حال میکنم پسر جون یه دفعه که بایوس دی اف آی و اسوس را ببینی
دیگه اسم ابیت را اصلا نمیاری
دوباره میگم اسوس 60% بازار جهان مادربرد را داره این یعنی اسوس اول هست تو ساخت مادر برورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا xmicron دمت گرم ما هر چی به اینا میگفتیم باز حرف خودشون را میزدند !!!!!!!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks