دوستان ، من هم تا 50 می خواهم !
البته یه سوال داشتم ، اگه 24 ساعت سرور روشن باشه و اور بشه مشکلی براش پیش نمی یاد ؟
خیلی مهم هست برام
سلام
م می خواهم یک فن برای core i7 930 بگیرم
البته دماش زیاد هم بد نیست در حالت عادی 50-55 و در لود تا 75 میره که خوبه و فقط گرافیکم یکم گرمه که در حالت عادی 60 و در حالت لود 95 درجه گرم میشه که زیاد هم نمیشه گفت داغه و چون شنیدم اگه تغییر در گرافیک ایجاد بشه دیگه گارانتیش باطل میشه اینو گفتیم هیچی دیگه
در ضمن گرافیک چون اصلا بدرد نمی خوره اورش منم اور نمی کنم اما سی پی یو رو اور می کنم چون حال میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم فن v6gt رو در نظر دارم اما گیر نمیاد اگه ادرسی چیزی دارید بدید برم بگیرم
سی پی یوی من 2.8 هست تا 3.5-3.6 بدون دردسر راحت فک کنم اور بشه و تاثیرش خیلیه اما گرافیک فقط بدرد بازی می خوره اورش هم فقط 1 فریم که بدرد نمی خوره هیچ حال ادمو هم میگیره
فن بهتر از v6gt سراغ دارین؟ تا 90 تومن مشکلی نیست
فن v10 چطوره؟ قیمتش بیش از 120 میشه؟ چون اینطور از شکلش دیده میشه مثل اینکه رم رو هم یکم خنک می کنه چون وقتی سی پی یو اور می کنم خب رمم اور میشه دیگه
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
با سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان ، من هم تا 50 می خواهم !
البته یه سوال داشتم ، اگه 24 ساعت سرور روشن باشه و اور بشه مشکلی براش پیش نمی یاد ؟
خیلی مهم هست برام
وی پی اس ایران
سلام دوست عزیز..
خوب شما که این مقدار قصد هزینه کردن برای CPU Cooler رو دارید توصیه میکنم با کمی هزینه بیشتر یک Water Cooler تهیه کنید البته بنده از موجودی بازار خبر ندارم.ضمن گرافیک چون اصلا بدرد نمی خوره اورش منم اور نمی کنم اما سی پی یو رو اور می کنم چون حال میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم فن v6gt رو در نظر دارم اما گیر نمیاد اگه ادرسی چیزی دارید بدید برم بگیرم
سی پی یوی من 2.8 هست تا 3.5-3.6 بدون دردسر راحت فک کنم اور بشه و تاثیرش خیلیه اما گرافیک فقط بدرد بازی می خوره اورش هم فقط 1 فریم که بدرد نمی خوره هیچ حال ادمو هم میگیره
فن بهتر از v6gt سراغ دارین؟ تا 90 تومن مشکلی نیست
فن v10 چطوره؟ قیمتش بیش از 120 میشه؟ چون اینطور از شکلش دیده میشه مثل اینکه رم رو هم یکم خنک می کنه چون وقتی سی پی یو اور می کنم خب رمم اور میشه دیگه
ممنون میشم سریع تر جواب ب
خیر مشکل پیش نمیاد.دوستان ، من هم تا 50 می خواهم !
خیلی مهم هست برام
من به شما PC Cooler HP1216-X رو پیشنهاد میدم با قیمت حدودا 50 تومن...
تصویر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
اگر برای جا توی کیس مشکلی نداری و فنش به رم هات گیر نمی کونه میتونی بهترین ایر فن دنیا رو بگیری noctua nh-d14 ولی خوب بزرگه و دردسر داره می تونی مدل NH-U12P SE2 از noctua بگیری که هم کوچیک تره و هم خنکی خوبی داره.
سلام
قبلا می خواستم خنک کننده ی آبی بگیرم ولی مثل اینکه یک جورایی مشکل دارن
قیمت هم اینطور من نیدم بالای 200-300 هست
خب بالاخره تا 90 چی میشه گرفت؟
در ضمن اگه می دونید فن v6gt رو کجا میشه گیر اورد سریعا بگید چون واقعا فوق العادس فنش
ممنون
|
|
سلام
فن v6 گیر اومد مثل اینکه تا فردا دستم میرسه بزنم به اور
اینم لینکش:
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6668
بازم ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks