برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هزینه تون چقدره؟
ssd ندارین؟
من کد بلاکس را نمیدونم چه سیستمی میخواد . چون توی system requirement اش نیاورد .
زامارین هم همینطور . بصورت رسمی ، سخت افزارهای مورد نیاز را نزد اما من که یه کم کار کرده بودم ، رم و پردازنده ی زیاد و همینطور گاها ssd قدرتمندی میخواد .
سیستم تون هم بد نیست . به نظرم ، اول و قبل از تهیه ی سیستم جدید ، اگه ssd ندارین ، یه ssd nvme با سرعت بسیار بالا تهیه کنید (چون سیستم جدید هم که تهیه کنید ، باید ssd تهیه کنید) . مثلا Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB رو با قیمت 1.300 تومن تهیه کنید و بعد تا جایی از برنامه ها استفاده کنین که رم تون یه کم خالی باشه (مثلا 500 مگ تا 1 گیگ خالی باشه) ، در این صورت و با اضافه کردن ssd ، به احتمال بسیار زیاد به خواسته تون میرسین و سیستم تون روون تر میشه .
گفته ی بالا مو اجرا کنید و اگه راضی کننده بود براتون ،احتمالا با این مصرف همزمان نرم افزارها که گفتین ، یه رم 8 گیگ دیگه هم لازم دارین و یه جفت دیگه از همین رم ای که دارین را بخرین که بشه 16 گیگ .
هر چند پردازنده تون کمی ضعیف هست ولی از بدشانسی ، توی بازار نیست و اگه هم باشه قیمت مدل بالاترش مثل i7 6700k و i7 7700k بسیار نجومی و بالای 2.5 تومنه که حتی دست دوم اش هم نمیارزه . واسه ی همین نظرم اینه که اگه با اضافه کردن ssd و رم (که در بالا گفتم) ، کارتون تا حد زیادی حل میشه (که احتمالا باید همینطور باشه) ، فعلا بیخیال پردازنده شین چون هزینه اش بسیار زیادتر درمیاد .
حالا بازم خودتون میدونین

Bookmarks