بیشتر با ویژال استودیو کار میکنم . عملکرد تک هسته ی و چند هسته ای برام مهمهنقل قول:
سیتم فعلی خودم h ۱۱۰ mc با core i۵ ۶۴۰۰ . با پاور ۴۵۰ وات و رم ۸گیگ گرافیگ gt ۷۴۰ - کیس گرین x2 ver2
Printable View
بیشتر با ویژال استودیو کار میکنم . عملکرد تک هسته ی و چند هسته ای برام مهمهنقل قول:
سیتم فعلی خودم h ۱۱۰ mc با core i۵ ۶۴۰۰ . با پاور ۴۵۰ وات و رم ۸گیگ گرافیگ gt ۷۴۰ - کیس گرین x2 ver2
نقل قول:
سی شارپ کار میکنین؟
اگه آره ، زامارین و برنامه نویسی موبایل کار میکنین؟
بعد دسکتاپ کار میکنین یا وب؟
کلا یه کم حوزه ی کاری برنامه نویسی تون را توضیح بدین
درود .
میخام سی شارپ کار کنم. زامارین و دسکتاپ . با کد بلاکس هم کار میکنم
از ماشین مجازی vmware workstation هم استفاده میکنم .
لینوکس هم دارم .
بعضی وقتها هم زمان چند نرم افزار مثل ویژال استدیو ۲۰۱۷ و کد بلاکس و ۱ سیستم عامل دیگر با vmware workstation هم زمان اجرا میکنم .
پردازنده های amd با ماشین مجازی سازی مثل vmware workstation مشکل نداره ؟
یه نظر هم درباره مادربرد زیر بفرمایید
GIGABYTE AX370-Gaming K7 AM4 X370 Mainboard
نقل قول:
شرمنده یادم رفت پاسخ با نقل قول بزنم
درودنقل قول:
راستش میخام یه سیستم بگیرم که بعدا پشیمون نشم. مثلا ۲ سال پیش که این سیستم روگرفتم میخواستم ۲ تومان بزارم روش با core i ۷ ۵۸۲۰ بگیرم . ولی این کار رو نکردم . و الان پشیمون هستم . چون قیمت ها بالا رفته و همین حالا هم به شدت داره بالا میره
نقل قول:
هزینه تون چقدره؟
ssd ندارین؟
من کد بلاکس را نمیدونم چه سیستمی میخواد . چون توی system requirement اش نیاورد .
زامارین هم همینطور . بصورت رسمی ، سخت افزارهای مورد نیاز را نزد اما من که یه کم کار کرده بودم ، رم و پردازنده ی زیاد و همینطور گاها ssd قدرتمندی میخواد .
سیستم تون هم بد نیست . به نظرم ، اول و قبل از تهیه ی سیستم جدید ، اگه ssd ندارین ، یه ssd nvme با سرعت بسیار بالا تهیه کنید (چون سیستم جدید هم که تهیه کنید ، باید ssd تهیه کنید) . مثلا Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB رو با قیمت 1.300 تومن تهیه کنید و بعد تا جایی از برنامه ها استفاده کنین که رم تون یه کم خالی باشه (مثلا 500 مگ تا 1 گیگ خالی باشه) ، در این صورت و با اضافه کردن ssd ، به احتمال بسیار زیاد به خواسته تون میرسین و سیستم تون روون تر میشه .
گفته ی بالا مو اجرا کنید و اگه راضی کننده بود براتون ،احتمالا با این مصرف همزمان نرم افزارها که گفتین ، یه رم 8 گیگ دیگه هم لازم دارین و یه جفت دیگه از همین رم ای که دارین را بخرین که بشه 16 گیگ .
هر چند پردازنده تون کمی ضعیف هست ولی از بدشانسی ، توی بازار نیست و اگه هم باشه قیمت مدل بالاترش مثل i7 6700k و i7 7700k بسیار نجومی و بالای 2.5 تومنه که حتی دست دوم اش هم نمیارزه . واسه ی همین نظرم اینه که اگه با اضافه کردن ssd و رم (که در بالا گفتم) ، کارتون تا حد زیادی حل میشه (که احتمالا باید همینطور باشه) ، فعلا بیخیال پردازنده شین چون هزینه اش بسیار زیادتر درمیاد .
حالا بازم خودتون میدونین
نکته تکمیلی اینکه مادربردتون اسلات m.2 نداره . نمیتونین اون ssd را تهیه کنین . مادربرد را ای کاش بهتر انتخاب میکردین.
به هر حال اینکه رایزن ، با لینوکس و vmware مشکل نداره را نمیدونم ولی بررسی کوچیک که کردم ، انگار توی آپدیت بایوس جدیدهاش رفع شد . حالا از دوستان بپرسین.
کلا چقدر میخواین هزینه کنین؟
و اینکه مشخص کنید رایزن میخواین یا اینتل؟ چون پردازنده خودش گرونه ، اینتل باز توی پردازنده ها از همه گرون تر هه و ارزش خرید پایینی داره
نقل قول:
ممنون از شما
بودجه ۳ تا ۳/۵ هست . فقط مادربر و سی پی یو و رم رو میخواستم .یعنی شما میگید قید سیستم بزنم ؟
ssd ۱۲۰ دارم .
نقل قول:
مدل دقیق ssd تون چیه؟
از اینتل میخواین یا از amd ؟
الان شما که کار میکنین (با این نرم افزارها که میگین گاها بصورت همزمان کار میکنین) ، در زمان بار ، توی تسک منیجر ببینین ، هم ssd و هم رم و هم پردازتده تون بالای 90 درصد اشغال میشن . درسته؟ در اوج بار منظورمه .
از amd میتونین ryzen 5 2600 را با قیمت 1.3 تومن جور کنید که پزدازنده ی خیلی خوبیه . مادربرداش هم ارزونتر از amd ان .
از اینتل حداقل حداقل باید i5-8400 را با قیمت 1.6 تومن تهیه کنید که چندان پیشنهاد نمیکنم . پیشنهادم از اینتل ، پردازنده ی i5-8600K با قیمت 2.2 تومنه که هم قدرت با ryzen 5 2600 هست . مادربرداش هم گرونتره.
نقل قول:
ممنون از شما
evo 850 120gig
برای این نرم افزارها ssd که گفتید مهمتره یا رم فرکانس بالا (مثالا فرکانس ۳۰۰۰)