برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتیش سازگار ارقام باید باشه
چطوره ؟ تایید میکنید ؟
مدیر سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتیش سازگار ارقام باید باشه
چطوره ؟ تایید میکنید ؟
اردلان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لازمه اینکه یه میرد رو تائید کنم اینه که حداقل یه تست ۲۴ ساعته occtpt روش زده باشم و با پردازنده و گرافیک کارتهایهای مختلف در شرایط گوناگون تست کرده باشم
متاسفانه هیچ کدوم از این تستها رو انجام ندادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از روی مشخصات مادربرد به نظرم اومد که ازراک امکانات بهتری داره
اگر امکانات برات مهمه ازراک حرفهای نسبتا خوبی برای گفتن داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سازگار ارقام شرکت بدی نیست و میشه رو گارانتیش حساب کرد ولی نمیدونم گارانتی ایسوس با کدوم شرکته
در هر صورت انتخاب بین این دو مدل برام کار سختیه چون با هیچ کدومشون تا بحال کار نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
درسته
خودم ازراک تو دلمه ولی توی لیست مموری هایی که ساپروت میکنه او رم Geil که من دارم رو نداره
ولی ایسوسه داره
الان یکم بیشتر به صمن ایسوس متمایل شدم ولی هنوز تصمیم نگرفتم و دارم تحقیق میکنم
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks